SORRY!

Jag är så hemskt ledsen för att jag inte visade min överraskning! Jag jobbade 7 timmar i torsdags och i fredags och igår jobbade jag 9 fucking timmar! Dog lite, men sweet cash i slutet av månaden.


Har även sett True Grit på bio med mammsen, den var typ....bäst. Den absolut bästa Coenfilmen utan tvekan och utan konkurrens. Trots Fargo och Millers Crossing.

Ikväll så har jag och Errol varit på Texas och ätit trerättersmiddag, jag spräckte magsäcken men det var så jävla värt det. Jag åt entrecóte och Errol åt hot scampi.




















Så nu, mina vänner till mig överraskning ni fått vänta på.




Min tatuering! Texten är från Dire Staits - Brothers in arms och är min mammas absoluta favoritlåt. Jag tycker att texten passade bra när jag ville hylla min familj, plus att det är mamma som skrivit så det är hennes skrivstil jag har på kroppen resten av livet!


b-b-b-baaaaajs

Tittar på skitrolig stand-up med errol efter en bajsdag. En riktigt jävla bajsdag.

Nattjour, huvudvärk, ingen sömn, stressigt på jobbet, HEEEEEEEEM!






Sen ska jag duscha, och imorn ska ni få se på en liten överraskning!



Jag är så busig!

work it




Sådär kommer jag se ut i sommar. Jag är helt säker. För jag är ju också bootyfab under allt detta...icke fab.


Jag har utvecklat en vattentät gymplan också för att ta mig dit som jag, om jag känner mig duktig gör varje gång på gymmet. Först trampar jag på en trampmaskin där man går ner snett med benen. Feeett jobbig, i ungefär en kvart. Sen en "vanlig" trampmaskin i ungefär en kvart också. Det värmer upp bra och man får igång blodet och svettas som en tok.

Sen brukar jag gör magövningar, bröstmuskler (beyonce har inga hängpattar) och benövningar. Jag har tagit typ 150 i benpressen en gång. Gave birth to my spine...

Efteråt så är det grym strech som gäller. Annars är man Agda, 94 imorn. Jag och Errol strechar alltid med varandra så man verkligen går igenom hela kroppen.


Appropå att se ut som Beyonce beach '11 så ska jag fika med Hanna nu på Dackås. Blir väl att trycka en semla.


HÄJMÄRE

"va, är HON med HONOM?"

Ungefär så känns det efter lördagen, vilket jag glömde skriva. Det var vääääldigt mycket "va, är HON med HONOM?" "känner DOM varandra?" "oj, vad annorlunda HAN ser ut!"

Det var som att jag inte sett folk på sju hundra år!

Aja, änywäy så har det varit en uträtta-ärenden-dag idag. Inte mycket roligt, men ack så viktiga saker. Ikväll blir det nog bara mys tror jag, efter ett gympass såklart.

Och förresten, på onsdag tatuerar jag mig. Dööör lite när jag tänker på det, har inte riktigt fattat ännu. Självklart kommer det bilder så fort det är klart!


Imorn ska jag, mamma och Errol på bio och se True Grit! Åh, vad vi har suktat efter den alltså. Känns som när man blir klappad på rätt ställe.



Laterz.

marcy playground

Stadt levererade igår, det var sjukt roligt och jag träffade många oldies som man inte sett på sjuhundra år typ. Vi drack drinkar först på Manis, det är ett okej förställe. Sen drog jag, Hanna och Noor vidare vid halv 1 ungefär. Träffade Igor och Martin på Stadt. Dansade, drack och skrattade. Bra kväll!

Kom hem, var en liten kärlekstiger och busade med Errol men han var för trött för att orka med mig så vi somnade ganska fort. Jag sover så jävla bra när jag varit ut, inte för att jag var det minsta full igår faktiskt. För då somnar man ju no matter what. Mår bra idag också! WIN!


Nu ska jag äta frulle, sen ska jag ner och reta Errol på jobbet. Blir nog någon timme på gymmet också. Träna bort lite spritfett. <3


i'm out.

heart of glass

Har precis kommit hem från jobbet, blev lite mer galet ikväll än det var igår men over all ganska okej. Nu sitter jag och Errol och tittar på Chris Rocks stand up på comedy central. Inte så roligt. Alls.

Meeeen, om en stund ska jag och Hanna sätta oss på Manis och chilla. Det kommer bli tunga mängder brudprat om jag känner oss rätt. Hihi.

Nu tittar vi på en dålig 80talsaction med Bruce Willis och Professor Snape. Bläääääää!








Stina och Lotta. Alltså, seriöst. Saknar er bajsmycket.

mixed



Jag är så förbannat förkyld, på morgonen är det som allra värst. Det känns som att man har fått en fet smäll i fejan varje gång man vaknar. Plus att jag drömmer jättekonstigt när jag är förkyld. Jag ska ändå jobba ikväll på härbärget, man gör ju samma saker där som hemma. Lagar mat, tittar på tv, bäddar och pratar.

  






ÄLSKLING!

shopping!

Idag shoppade jag upp mina presentkort! Blev mycket fint som bland annat en mascara, två bh:ar en kofta, hängselbyxor och t-shirt.



Koftan



Hängselbyxorna som kommer användas flitigt i sommar!



oooufff, snygging

<3!

Haft en produktiv dag idag, vi var på coop och storhandlade först. Sen har jag städat hela lägenheten för att det skulle vara fint här tills ikväll. För idag som alla vet är det alla hjärtans dag! Jag fick presenter redan i fredags av min älskling. Två stycken presentkort från HM och Size8. Välbehövligt kan jag säga.

Ikväll ska jag laga finmiddag med vitlöksbröd, entrecóte och klyftpotatis! Det kanske är en klassiker men som man bruar säga, vissa saker går aldrig ur tiden.


SEXINESS!

Jag döööööör när jag ser detta. Dördördördör, för det är så jävla bra. Och Juliett Lewis är snyggAST!



damn

Igår var ingen bra dag att heta Thina. På förmiddagen mådde jag lite illa men det gick över ganska fort. Då trodde jag att det hela var över. Men på eftermiddagen/kvällen började jag få regelbundna kramper i magen och det gjorde verkligen skiiitont. Trodde jag skulle gå av på mitten typ. Så jag ringde rådgivningen och fick tid på akuten vid 18.00.

Och på akuten fick jag vänta. Såklart. Det var inget jävla kl 18.00.

Så när jag hade väntat så pass länge att jag lyckats lära mig stava till schweizerschnitzel fick jag äntligen en läkare. Han sa att det fanns tre alternativ såvitt han kunde se. Antingen så var det:
- Ett utomhavandeskap...Föga troligt måste jag säga.
- Vinterkräksjukan
- Att jag behövde bajsa ut ungefär min egen kroppsvikt.


Jag vet inte vad jag ska tro men just nu känns det helt ok. Ska jobba snart och träffa Lotta och Sarah ikväll. vi ska dricka lite vin och prata minnen.


sjuuuuk

Jag är förkyld och tycker synd om mig själv. Jättesynd om mig själv. Så jag har tryckt en Ben&Jerry idag med Errol, och tittat på typ hela första och halva andra säsongen av The Big Bang Theory. Den serien är så jävla bra. Jag lever numera för Sheldon Cooper. Bezt.


Tänkte träna ikväll men jag vill inte bli ännu sjukare så nu har Errol gått till jobbet och jag sitter i soffan och ska precis sätta igång ett asfett quest på Heroes of Might and Magic 3. Ja, jag kanske är en nörd but I make it look gooooood.


Förutom just nu då, med gråa mysbyxor och en för stor t-shirt utan BH.

Förtydligande

Angående Frankrikebilderna så är dom från en old school kamera. Alltså med film, så jag måste hitta orken att scanna in alla dom innan dom hamnar på blöggn. hihi.

Angående härbärget så är jag volontär på Hudiksvalls relativt nyöppnade natthärbärge för hemlösa. Jag sover där en natt i veckan.


smooth as silk, cool as air

Fick ärligt en chock när jag kollade statistiken på min blogg igår. Trodde det låg runt 4-5 pers, men ack så fel jag hade. Hela 17 personer läser min blogg! Shit, Kissie någon?



Drömde inatt om vänner. Folk jag känt och folk jag känner. Kom fram till vilka jag verkligen skulle kalla en vän.



Jag använder min spikmatta varje kväll och den är tokbra. Hjärtat slår jättefort och man blir trött och varm av den. Coolt.  


roxy roller

Hmm, vad har hänt idag? Ganska mycket faktiskt. Dagen började kl 10 med att jag bytte allt godis på Hemmakväll. Efter tre års ryggskott så gick vi och käkade lunch på Radjos. Vi drog en runda på stan och framkallade lite Frankrikebilder. Dom blev helt okej, några var lite mörka men vad kan man begära av en helt vanlig kamera. (Icke digital alltså..)

Jag köpte en aaaasskön stor tjock kofta som är persikofärgad, en BH och ett träningslinne.

Hmm, var det något mer? Javisst ja, det snöar. Bajsmycket, och har gjort hela dagen. Precis. Hela. Dagen.

Jag är säker på att det var något mer...jag skulle berätta....Vad fan var det?







JAG SKA TATUERA MIG OM TRE VECKOR. JAG ÄR BAJSNERVÖS FÖR DET KOMMER GÖRA BAJSONT BAJSBAJSBAJS.

Jag ska tatuera in två rader text på min vänstra skuldra som min mamma ska skriva. Den är tillägnad henne och min familj och kommer från min mammas absoluta fravoritlåt Brothers in Arms med Dire Straits.

you did not desert me,
my brothers in arms


kitsuné maison

Idag sov jag till klockan två på dagen. Anledning? Jag jobbade kväll/natt på härbärget igår och det är inte mest ansträngande för kroppen utan för psyket. Jag stålsätter mig för att inte ta med mig deras öden hem. Och det gör jag faktiskt inte heller. Jag tycker att det är mer värt att jag kan fortsätta hjälpa dom än att jag ska lägga på mig och inte kunna stanna kvar. Men å andra sidan så kan jag sova i typ 13 timmar när jag kommer hem nästa dag.

Tiden är inget alls, timmarna dansar vals över din säng




Nu väntar jag på att Errol ska sluta jobbet så att vi kan åka och storhandla! Det finns 0,00 mat hemma. Förresten så ska jag beställa tatueringstid idag. Mer om det senare!



Puzz.

RSS 2.0