do the creep!



Mitt vilda hår imorse.


Nu blire jobb

Allting om ingenting



Fotograf Bonnica Sjöblom


Skulle inte sagt nej till lite skinny dipping just nu.


Jag har verkligen inget att säga just nu så det blir lite random tankar bara.

Sitter och tittar på första avsnittet av Jersey Shore. Jag vet inte varför jag älskar det hjärndöda programmet. Men det är verkligen underhållande. Alla skriker åt varandra och är bajsfulla hela tiden. Awesome.


Jag skulle vilja ha grå linser. Det gör så att man får ljusare ögon och inte sådär plastigt blåa som man kan få med linser. Enda problemet är att jag skulle göra mig själv blind andra dagen.

Hur kan man vara trött ända in i själen? Jag tror jag behöver en hård nattsömn nu. Och en varm dusch. Jag ska vara kräftröd när jag kommer ut.

En riktig hemmafest skulle vara skitroligt. Synd bara att det är ett utdött ämne och man vill inte ha den hos sig själv. Hehe.



Godnatt.


Heart of glass

Tänkte göra ett inlägg igår om att jag måste sluta älta saker. Men det känns bättre idag. Just nu lyssnar jag på Bob Marley och tänker inte på något speciellt. Eller jo, tänker lite på Aberdeen som jag ska uppleva om en knapp månad. Borde jag vara nervös? Äsch, jag har åkt ensam förr. Jag är ju aldrig ensam egentligen. Ooh, mystiskt.




Jag tror en förklaring på min inledning är på sin plats. Jag är en ältare. Har alltid varit. Men jag har blivit bättre på senare år. Struntar i att lägga energi på att tänka "jag skulle gjort si istället för så". Men nu ett tag har jag kommit på mig själv med att älta. "åh nej, nu kommer hon/han tycka så om mig". Det känns som sagt var bättre idag.




Jag skulle vilja vara lite mer handlingskraftig. Säger man så? Anyway. När det gäller för andra kan jag gå över krossat glas för att det ska ske men för mig själv så blir det på något vis uppskjutet hela tiden. Skärpning!



Nu ska jag sova.
Puss.

blääää

det var inte säsong två av walking dead, det var en repris på första säsongen.
känner mig dum.

turn up the lights in here baby, extra bright. I wan't you all to see this

God kväll. Inget intressant har hänt egentligen. Jag och Errol var ute och gick igår en lång jävla tur. Två timmar var vi ute. Det är bäst att gå ute på natten tycker jag, alternativt kväll. Det är inte så mycket mer eller mindre som hände då utan det är mer annorlunda saker som händer. Går man til exempel ute i skogen eller utanför stan så kan man mycket väl se något busigt djur busa runt när dagens hets har lagt sig.
Jag sov bra inatt och vaknade skönt imorse. Sen gjorde jag next to nothing hela dagen, spelade word feud med en dr. dumstrut. Errol kom hem vid halv 6 från jobbet och då åkte vi till Hölick. Gick långt ut på en udde där och kastade macka. Det var en mycket fin kväll och totalt vindstilla. Det kändes nyttigt för kroppen att få andas lite frisk havsluft. Nu ska vi snart se första avsnittet av andra säsongen av Walking Dead. Grym serie!
Det blir rostade mackor och oboy. Värd kväll.
Vi hörs.

electric sleep



paris 0611



gymnasiebild
båda tagna av Stina "snabben" Berg.




Idag har jag jobbat 6-13. Det var ok, så jäävla trött dock. Jag vet inte vad det är med mig men jag kan inte sova när jag vet att jag ska upp 5. Det GÅR bara inte. Jag bara ligger och räknar ner timmarna. Sämstheten.


Nu sitter jag och lyssnar på lite Blondie. Jag och Errol ska ut ikväll, Stadt ska tydligen leverera. När jag kom hem idag var det strömavbrott i hela huset så jag ringer karln som en god kvinna ska göra när det är något som är fel med elen hemma. Det var tydligen strömavbrott i hela stan? Hela hamngatan låg i mörker. Och ni som inte bor här, hamngatan is the shizzzz i Hudiksvall. Det är där det händer.


Nu ska jag dansa in i min garderob och försöka hitta något att ha på mig ikväll.
Puss på er.


everything is everything

Jag har som ni märkt inte uppdaterat bloggen på ett tag så nu kommer ett monsterinlägg.


Tänkte börja med mina nuvarande två favoritlåtar som jag lyssnar på helahelahelahela tiden.

M83 – Midnight City
Adrian Lux – Boy - Radio Edit

(det är spotifylänkar, finns på tuben också aiiiight)


Jag mår bra. Självklart finns det dagar som gör att man börjar undra varför man är där man är och varför man gör vad man gör. Svart, svart, svart. Men så kommer man in i en glittrande tunnel och det fyrkantiga försvinner och byts ut mot mig och min form. Jag drar slutsatsen att jag mår bra. Mycket på grund av att jag har fångat dom tre absolut bästa människorna på min krok. Mina två bästa vänner Stina och Bonnica. Ni hjälper mig i alla lägen, vilket skick jag än är i. Och så självklart min älskade älskade Errol. Du är så god mot mig.


Jobbet idag gick bra, var mer effektiv än vad jag brukar kunna frambringa. Det kändes bra, så man kan gå hem med bra samvete. Just nu tittar jag på Family Guy säsong 4 på mute. Lyssnar på M83 och drömmer. Drömmer om två olika världar. Måste bestämma mig snart vilken som känns rätt. Men jag tror att jag vet. Jag tror att jag vet.


Dansa, dansa, dansa. Klättra ur bekymmer, byta skinn. Flying high.
Stay this time.


Skottland två veckor om en dryg månad. Det började som en resa jag behövde för att reda ut mig själv, en sorts semester för det mentala huset. Jag kom på mig själv, jag tog mig själv på bar gärning. Det funkade inte längre. Min kropp kändes för liten för mitt sinne. Jag måste ut. Så jag beställde en resa till Aberdeen på två veckor, åker ensam för att jag behöver det. Och jag känner ingen skuld. Inget dåligt samvete. För att piska igång livet.


Jag behöver massera min hjärna och lägga mitt hjärta i bomull. Men jag mår bra.



RSS 2.0