...

Fenomenet Rebecca Black. Do I need to say more? HUR kan man vara så sämst och HUR är det möjligt att skriva en sån hjärndöd text?! Jag blir nästan förbannad.




Förbannad!

fit, but you know it

JAG HAR FIXAT SOMMARJOBBBBBBBBB! Lidl hela sommarn babyyyy.



Idag ska jag och Errol mata fåglarna vid lillfjärn. Hudiknöje for lajf.

I know, it's done for me if you steal my sunshine

Godmorgon, ni kanske undrar vad jag av alla människor gör uppe denna tid på dagen? Jag och Errolf har bestämt oss för att vända tillbaka dygnet och börja lägga oss vid 12 typ, och kliva upp vid 9 varje morgon. Förr gick vi och la oss vid 2-3 och vaknade vid halv 2 ungefär. Så helt plötsligt var klockan 5 och jag har inte hunnit göra ett skit. Så, upp i "ottan" har vi varit nu i två dagar. Det är alldeles i början av vårt experiment men det har gått bra hittills.


Idag har jag anställningsintervju på Lild med en trevlig tjej. Jag hoppas att jag får det, verkligen verkligen hoppas. Skulle vara phed om man hade jobb i sommar. Och om jag inte får det så har jag ju PA-jobbet. Mitt på det torra liksom. Eller nått.


Örebro var såååå himla mysigt! Vi shoppade, fikade, drack vin, träffade folk och lyssnade på bra musik. En bäst helg helt enkelt. Örebro är för övrig en mycket fin stad tycker jag, med fina hus och ett slott mitt i stan!



Nu ska jag spela Heroes of Might and Magic V och vara en liten nörd. Men en gullig nörd.


Det visslar om mina fönster!

Jaaa, det är sant! Jävla vårvindar.



Idag ska jag jobba mellan 18-20, ett extrapass jag tog åt mig. Innan det ska jag lägga in lite ny schysst musik på min iPod eftersom att jag och E-rollin' åker till Örebro imorn. Kommer bli phed.






Haha, precis min humor...

Not an addict

Strandh frågade vem jag tycker bäst om i Big Brother. Jag tycker om Katerina, trots att hon är jobbig ibland. Och sen tycker om Peter för att han är såå jävla rolig. Fett bitter göteborgare.


Take notes kids!




Idag somnade jag om efter att Errol gått till jobbet och vaknade på tok för sent, så värdelöst. Det händer inget roligt just nu så min blogg är lite bajsig. Det roligaste som hänt är väl typ att jag planterar nya blommor här. Och jag vet inte ens vad dom heter. Så roligt har jag just nu. Tack å hej.

baby, baby

Jag har äntligen lämnat in alla papper till skolan, så nu kan jag släppa det i mina tanka-a-aaa-aaaaar.


Idag har jag haft en ganska slö dag. Det har varit konstigt väder, först regnade det. Sen var det strålande sol, och nu har det blåst hela kvällen. Ingen vet varför jag ger er information om vädret med tanke på att ni bor antagligen i närheten. Förutom Stina-girl och Lotta-girl. Bläääääääää, vill ha er hääääär.

Imorn är det natthärbärget som gäller. Ingen större insats på dagen är beräknad. På torsdag ska jag jobba mellan 18-20. På fredag åker jag och Errol till Örebro (Pennybridge) hela helgen för att hälsa på min bror och hans sambo! Längtar!


Förresten så är rökt fläskfilé fint som snus.






Er, Thina.


BIG BROTHER!

Jag älskar älskar älskar Big Brother!






Jag har sjuuuukt svårt för BB-Sonia och BB-Vanessa...

e g o

Vilken dag! Mitt ego har fått en fet boost!

Jag fick ett samtal imorse från Lild av en kvinna som sa att mitt CV hade varit så jävla bra att hon ville att jag skulle komma på en gruppintervju på fredag. Anledningen till gruppintervju var antalet som sökt jobbet. Men jag sitter på ett tåg just då, så jag sa att om det fanns möjlighet till NÅGON annan dag så skulle jag nästan kunna döda för det. Hon sa att jag verkade så pass bra att hon inte ville stänga dörren för mig, så hon och jag ska ha en dejt på tu man hand på tisdag istället. EGO BOOST!


Pluuhuhuuuus att jag ska på introdag för personlig assistentjobbet på torsdag nästa vecka.


[email protected]



Jag och Hanna mysfikade idag på Dackås. Skvallrade, pratade bajs och skrattade. Det man gör bäst med folk man tycker om! ÄLSKLING! <3


Nu ska jag titta på big brother och sen träna. PUSS

Gurkmeja!



Errol fuldansar jätteroligt.

Hahahaaaa

Igår så sa jag att jag ville skrika ut en hemlis. Idag kan jag äntligen berätta något som jag hållt inne hela veckan. Och det handlar tyvärr inte om att jag har fått jobbet jag sökte, för jag har inte fått svar än. Bläää.


Jag, Errol och Jonas var till Ljusne igår för att hämta en soffa som jag och mina syskon köpt till min mamma! I SNÖKAOSET! MED LASTBIL! Vi trodde ju att vi skulle döden dö men det gick helt ok. Förutom ett ryggskott...





Haha, förlåt om jag fick er att tro att jag typ med barn eller nått. Men det har varit svårt att hålla sig med en sån hemlis.

OMFG

Jag vill bara skrika ut det over the mountain tops! MEN mina vänner, inatt eller imorn får ni veta det.





PUSS


War face












Nu ska jag gymma, sen färga håret. Anteckna.


starman

Ännu en vårdag att värma min själ. Najsigt. Kom imorse från härbärget, samma visa som vanligt med frukost på stadshotellet med E-man på torsdagar. Kom på att jag inte har skrivit något om anställningsintervjun!

Den gick skitbra tycker jag, vi fick en bra kontakt och hon sa att hon skulle mejla mig när allt var klar hur som helst. Det lät inte som ett "ring inte oss, vi ringer dig" kind of answer. Så det känns helt ok! Jag har ju sökt andra jobb också utifall att det skulle skita sig med det här.


Fan, jag måste skriva ut papper till skolan också. Tummen ur röven Thina, tummen ur röven. Damn...


sookie stackhouse

Jag har börjat läsa True Blood-böckerna. Är på första nu som heter Död Tills Mörkret faller. Jag har läst halva den och hittills är den skitbra. Lite konstig och inte alls sådär Twilightdrömsk. Utan lite mer verklighetsförankrad. Så pass verkligehetsförankrat det kan bli när det handlar om vampyrer. Det gillar jag. Fast Twilight är ju Gud av alla tonårsvampyrböcker. Jag har även läst hela House Of Night-serien på fem böcker. Nörd? Jag? Nääää.


Idag är det en solig dag och det passar alldeles utmärkt för vad jag ska göra kl 18.00 ikväll. Jag ska på anställningsintervju och är bara liiiiite (läs: bajsar snett) nervös. Det är en chans om jobb som personlig assistent 75% hela sommaren. Det skulle vara GULD om jag fick det. GULD I SAY!

The Walking Dead. SUGEN. Jag vet, serien går ju på TV11 eller nått sånt men vi har bara sett lite av första avsnittet och sen blev det inget mer för oss så vi får helt enkelt vänta snällt till boxen kommer ut. Om hundra år ungefär. Eller var det hundratre?


XOXO



under the bridge





Idag klev jag upp i okristlig tid för att bli hämtad av min mamma. Vi drog till Gävle över dagen för att fira syster som fyller år på tisdag. Grattis till dig bästaste Sara!


Jag är äntligen klar med mitt personliga brev och alla papper till kursen jag ska söka. Och imorn har jag en anställningsintervju som personlig assistent. Wish me luck!




goes to my head



Jag veeeet, det har blivit lite väl många lolcats på slutet här men dom är ju helt klart bäst i världen. Så ni får hålla till godo!



Ikväll ska jag och Hanna dricka vin, men det blir en lugn kväll för jag har ART-kurs imorn kl 9.

Por favor!







Dör, dör dör dör dööööhöhöhööööör.



Idag har jag och E-man sprungit på stan, käkat lite pizza och inhandlat hårfärg till moi. Det har varit supervårigt idag! Uuuuunderbart!


Och förresten, idag ska vi se True Grit. Jag såg den förra veckan med mamsen men Errol ville också se den, jag har verkligen inget emot att se den igen. Den är helt och totalt bäst.

gräsänkehelg

Jag har varit gräsänka i helgen eftersom att Errol drog till Stockholm. Blääää. Men min helg har också varit jättemysig då jag har spenderat den med min mamma! Vi har spelat kort, ätit god mat, varit på second hand, promenerat, tittat på TV och löst korsord. En helt perfekt helg! Och jag har ju jobbat på kvällarna, men då har morsan varit bäst och hämtat mig varje kväll. Snäll? JA!


Nu ikväll så ska jag och Hanna äta på Medelhavskällarn, lite tjejsnack med god mat och vin skulle INTE sitta helt fel just nu.

PUSS!

justice

Trötttttt är dagens ord. Kom hem från en lång natt på härbärget imorse och sov till 17.00. Drog upp till morsan och vi tittade på The Kids Are Alright. Riktigt bra film faktiskt! Errol åker till Stockholm i helgen så jag blir gräsänka, ska sova hos mamma och mysa med henne en hel helg!


Har haft mina hängselbyxor idag och känt mig jävligt tuff.



ÅRETS låt, så sjukt fet. Mycket bas och hög volym. Lätt sommarlåten 2011.

RSS 2.0