Varför? DÄRFÖR!
















Den sista är ju helt klart bäst.



Alltså, förlåt för lolcatsbomben. Jag vet att det inte är många som uppskattar den ädla konsten av katthumor, men jag behövde det här efter min dag. Fifan, den började egentligen igårkväll när jag var på natthärbärget. Somnade halv 2 och vaknade halv 6. Yes! Jag och Errol käkade frukost på stadshotellet kl 8 imorse. Sen gick jag hem och dog i sängen till kl 13 typ. Började jobba 15:45. Min dag alltså. Helt jävla slut! HELT! Heeeeeeeeleleleleeeet!

Nu snart ska vi titta på Big Brother, och äta kvällsfika. Kvällsfika <3


Errol tror att jag har haft ett hemligt liv som datahacker innan jag träffade honom för att jag kan skriva fort utan att titta på tangentbordet.

Miss Universum



Tung låt, och jag skäms inte ens.


Ikväll har jag bara myst i soffan, åkte till Söderhamn tidigare idag och handlade lite. Det regnar här. Jag skulle vilja hoppa framåt i tiden typ två månader. För då har Stina kommit hem. Jag har fått veta om jag kommer in på folkhögskolan. Jag ogillar ovissheten jag har just nu. Vill gärna se framåt.


Imorn ska jag upp kl 5.00. YAAY! Precis vad jag ville. Nu ska jag smörja in mig med en ansiktsmask och ta en lång varm dusch.


Fast innan det måste jag bara berätta en sjuk grej jag gjorde för några dagar sen. Det var typ halv 12 på natten, jag och Errol skulle gå ut. Alltså, inte ut på krogen utan ut. Det var helt svart i entrén och jag går först ner. Missbedömer totalt antalet trappsteg kvar och kliver rakt ut i luften! Ramlar som en påse fläderbär rakt på foten och där ligger jag och svär så det luktar svavel. "JÄVLA IDIOT SOM INTE BYTT LAMPJÄVEL, VADFAN I HELVETE JAG HADE KUNNAT BRYTA NACKEEEEEEEN!!" Jag tar tillbaka det jag svor men ändock står jag fast vid att det är livsfarligt att lampan i trappen är sönder. Tänk om jag hade ramlat rakt på kolan! Då hade jag brytit nacken, utan att överdriva. Fanå.


Sådär, nu kan jag med gott samvete lägga mig. Godnatt babez.

Red Riding Hood

Igår var jag och Errol på bio och såg Red Riding Hood. Alltså, wow. Bra film! Sjuuukt foto, bra musik av Fever Ray och helt ok skådespel. Inte för att jag är någon expert men ibland tilltalar det mig extra mycket. Och det gjorde det i den här filmen. Se den!

Vi åt även en trerätters på Texas. Magskäcken sprack och fick sys ihop med 31 stygn. Deras mat, bezt. Errol åt en omelett och jag åt en chicken quesadilla. Ville bara ställa mig på bordet och sjunga en kärlekssång medan några småfåglar flyger runt omkring mig för att sedan lägga en varm cape på mina axlar. It's THAT good.



Idag har jag jobbat lite och kört automatväxlad bil för första gången någonsin. Ringde min mamma och frågade hur man gjorde. Svaret jag fick var priceless. "LÄMNA VÄNSTERFOTEN HEMMA FÖR ALLT I VÄRLDEN!" And so I did, det gick faktiskt skitbra. Det var bara en gång jag försökte använda bromsen som en koppling och fick ratten i pannan. Annars var jag duktig. Visst är det skönt att kunna ringa sin mamma när man inte riktigt vet hur man ska göra? Det gör jag jämt. [email protected]


Lite senare ska jag till natthärbärget, har inte varit där på två veckor nu för att jag har jobbat på Lidl så mycket. Men nu har jag varit ledig sen i lördags och är ledig imorn också, så därför har jag tid ikväll. Det går jättebra på Lidl förresten, jag har kommit in i det ganska bra tycker jag. Är rätt så självgående nu, fast jag lär mig ju nya saker hela tiden. Har inte riktigt lärt mig vart allt är än dock. Dom som frågar mig blir lite less.

"Vart står saltet?"
"Ööh, vid kryddorna?"
"....och vart är kryddorna då?"
"DARN IT!"

Nu ligger jag med paltkoma, har käkat kassler och pennepasta. Öh, gott? Har även hunnit avverka två avsnitt av Hem till Gården. Öh, bäst? Och tvättat! Öh, trist?


Jag ska lägga av nu. Pusshej!


RSS 2.0