satan takes a holiday

Hej igen, my long lost friend. Jag är tillbaka, vem vet för hur länge men just idag är jag tillbaka.

Jag har jobbat på Lidl sen i tisdags och idag är min första lediga dag utav två. Ikväll är det även valborgsafton. Errol, jag, Tomas och Hanna ska ut på Stadt. Det kanske hinns med en liten brasa också. Lite vin, lite fina kläder, bra musik. Och härligt folk. Låter som en helt okej combo tycker jag då!


Idag har jag försökt sova länge men vaknade kl 8. Somnade om till kl 10. Ovärt. Sovmorgon och ledig liksom. Darn it! Äääh, klev upp och åkte ut en sväng med bilen. Lyssnade på musik med högsta volym och sjöng med. Total frihetskänsla. Att bara sätta sig i en fulltankad bil och plugga in iPoden och dra iväg. Ahh, du små nöjen i vardagen.

Just nu är jag ett slakt i soffan. Ska väl samordna något i middagsväg och stänga av datorn, TV:n, vara duktig. Äsch. Vem orkar.


Saknar er speciellt mycket idag Torontofolket! Hade varit helt perfekt om ni varit här nu, vi hade grillat, druckit öl och sett på brasor. Dansat som om ingen såg oss och skrattat.


OST för idag:

Satan Takes A Holiday – Heartbreaker


PuZzzzZZz

who cares

Godmorgon, jag har sovit till nyss. Det är ju lördag och då får man sovsovsovaaaaa. JAaaAAa!


Jobbade igår, slutade dock rätt så tidigt vid 21. Gick hem och kollade på Big Brother såklart. Jag har varit pretty inactive här någon vecka nu, har varit konstant med Errols familj som flygit in från Australien. Det har varit otroligt mysigt, vi har ätit massa god mat och skrattat. Dom har tyvärr åkt hem nu, bläää. Fast vi ska åka och hälsa på dom så fort vi bara kan!


Jag har skrivit kontrakt med Lidl nu, så nu är allting klart. Så megaskönt att veta att jag har jobb i sommar.

Ikväll ska jag okså jobba, jag är så fett förkyld så jag ska inte ut efteråt. Och ikväll är sista dagen på Texas för mig. Tråkigt att lämna mina roliga arbetskamrater. Men skönt att slippa uteserveringen och värmen att jobba i på sommaren. Hanna har berättat skräckhistorier från uteserveringen för mig. Haha.


NU ska jag däremot snart gå och titta på mitt syskonbarn som spelar badminton. Hon är så duktig, jag växer alltid någon decimeter på längden av stolthet när hon spelar.


Aiiiight, pusshej

nouvelle vague

Bra gruppjävel.


Det regnar ute och är grått. Söndagsväder. Jag sitter inne med datorn och myser. Har varit på stan och käkat pizza med världens bästa Hanna. En lunchdate. Vi pratade om gårdagens äventyr på Stadt. Jag jobbade till 21 igårkväll, sen tillbringade jag en halvtimme-ish på jobbet och gjorde mig i ordning för en röjkväll. Tog en cider på Texas, smög mig upp till Hanna där det var förfestmys. Drack lite vin, lyssnade på musik, dansade. Vi gick ner till stan vid halv 1 och in på Stadt. Eller förlåt, Gossip.

En precis lagom utekväll, lagom full, bra folk, varmt ute, bra musik.


Nu sitter jag och masserar min hjärna med lite Enya. Perfekt bakismusik. Det är som att hon sitter inne i mitt huvud och bara omhuldar min hjärna med bomull och olivolja. Nu spårade jag ur. SAWRY.


hEjDå fNiZzzZ


Intro, outro

Jag var på intro på Lidl idag, fick ett fett soft schema och träffade några av mina fellow arbetskamrater. Det var mycket information men jag tror att efter några veckor så sitter det som en smäck. Jag är ledig mellan tre och fyra dagar i veckan och har mellan 15 och 21 timmar i veckan. Det kallar jag heeeelt okej på sommaren.


Jag, Errol och min fina mamma träffades för 11-fika på Dackås imorse. En mysig lite date som avslutades med att vi matade fåglarna vid Lillfjärn med ungefär halva Fazerlagret. Jag har sparat skitmycket "gammelbrö" till dom giriga änderna. Och det var en gås som fräste mig i ansiktet också. Tack för det liksom?


Nu ikväll så har mamma varit hos oss och jag gjorde god mat. Fläskfilé med potatisgratäng och vitlöksbröd. Man typ...dog? Så jävla gott. Vi satt i vardagsrummet och pratade om det mesta mellan ozonlager och magmagrund. Efter det tittade vi på Cornelis. Den var betydligt bättre än vad vi trodde. Vi andades en lättnadens suck över att skymfen inte var så stor som vi befarat. Popcorn och cocacola. En klassisk filmkväll.


Errol försöker för tillfället lära sig hur man gör en trippelmegaultradeluxcombo eller nått i den stilen på ett fightingspel som jag är måttligt road av. Jag däremot sitter på icanhascheezburger och småfnittrar nöjd över livet for now.


yours.

när planeterna stannat

Mitt favoritväder idag, dimma och ett stilla regn. Mysfaktorn får hjälp på traven.


Men trots min förkärlek till svenskt regnväder så dras mina drömmar till varmare länder, ett resmål innehållandes långa varma nätter och paraplydrinkar. Kanske ett äventyr i en gränd, kanske ett äventyr att gå vilse och hitta tillbaka igen. Jag har tänkt att bjuda Errol på en resa i augusti efter att jag slutat på Lidl och innan jag börjar plugga. En liten sommarsemester sort of. En vecka i Barcelona tror jag att det blir. Det kommer absolut hinna ändras och ändras tillbaka fyrahundra gånger, it is what it is.


Sheavy – Electric Sleep


Ett låttips mitt i alltihop. Hittade denna på en av min brors spellistor, låter gammalt men är nytt från Kanada. Tribute till mina bruds over there.


I've got the dreamers disease.


The Hills

God eftermiddag all of ya'llz.


Jobbet igår var helt jävla sjukt. Det brukar vara helt okej lugnt och folk brukar gå när jag går hem vid elva-tiden. Igår KOM det folk när jag gick, och det fanns typ inte en enda stol ledig i hela restaurangen på hela fucking kvällen. Mina fötter dog lite av allt spring. När jag gick hem drog jag några djupa andetag av frisk, ren luft.

När jag kom hem var jag ensam för Erroli är i Stockholm. Jag har köpt med mig lite götta som jag göttade i mig framför TV:n. Jag tittade på halva New Moon, tröttnade och tog en lång kokhet dusch, somnade som ett barn. Min och Errolis deal är ju att vi får sova hur länge vi vill på lördag och söndag. Så jag sov, ohyeah jag sov. ÄNDA TILL KLOCKAN 11! Fifan.



Nu har jag precis käkat pannkakor och tittar på The Hills tills jobbet börjar 17.00.


Det var mitt liv idag. Varsågoda.








Det är inte mitt fel att jag föddes med 100% coolhet. Ehrm. Don't hate the player.

RSS 2.0