slingaaa håreeeeet en måndagkväll

imorn drar jag till hudiksvall så man måste ju snygga till sig lite så man får ens komma in i stan igen. mitt syskonbarn såg min nyss och sa helt självklart "du ser ut som frankensteins mumie!" jag ba " jaha? and what if I do?"

  

ja du, såhär ser jag ut nu :) du vet att du gillar det. det ska bli blonda slingor, hoppas att man ser lite fräschare ut då. jag är sjukt sunkig just nu när det är så varmt ute! man orkar liksom inte bry sig, man blir ju äcklig på en halv dag ändå fan. men imorn ska jag anstränga mig lite hade jag tänkt. hemstaden, here I come.

ledig = tid att vara störd

jag är ledig idag, jag är ledig ända tills på torsdag om gudarna vill mig väl. så jag funderar på att åka upp till hudiksvall och hälsa på mina nära och kära, åh jag hoppas att jobbet inte ringer och vill att jag ska hoppa in och jobba.


sweeeeeet med lite ledighet. det enda folk pratar om är michael jackson och värmen. keepin it fresh ya know! det borde hända fler saker i världen så man har något att prata om förutom vädret.

EXEMPEL på saker som skulle vara rolig/intressant/häpnadsväckande att läsa i tidningen om:
- kronprinsessan och daniel har gjort en hemmagjord porrfilm som har läckt ut nu, kungen avsäger henne rätten till tronen utan vidare
- det har kommit en ny bestämmelse om att ALLA människor måste byta kön, annars blir dom avrättade
- aporna börjar regera precis som förutspått och vi får bara äta lus till käk
- barack obama är egentligen george bush som har gjort en extreme make over och nu träder han fram som enväldig härskare över hela skiten
- av okänd anledning får man nu hädanefter enbart döpa sina barn till antingen bert-inge eller berta-gunilla

ok, jag ska kanske inte jobba som domedagssiare


wet t-shirt contest, and the winner is...

tog bilen in till stan nyss och hängde lite på hemmakväll, jag köpte två filmer. Walk The line och The Shining, sen hyrde jag Them. jag har sett alla tre filmer förr men jag älskar att se om filmer och vissa filmer måste jag bara ha i min samling och de två jag köpte tillhör den kategorin.

nu sitter jag här, blev nyss nedskvättad från poolen av en pojke som är här och hälsar på. så nu sitter jag här och ser ut som att jag är nykommen från en wet t-shirt tävling... jaja, man ska inte klaga, det är ju sommar! ikväll ska jag nog kolla på mina nya filmer och sen ska jag kanske jogga en sväng runt sjön, det är en mil ungefär. det finns även en "byrunda" som är ca 3 km som jag brukar gå på kvällen, det finns mycket ungdomar här i byn som man kan titta efter. kanske finns någon som inte är 14...

jag vill ha en lägenhet typ nu! alla mina pengar skulle gå åt till att inreda och köpa nya möbler och fixa, fan vad roligt det skulle vara. åh, åh, åh ge mig en lägenhet nu. jag håller på att titta efter några fina i valbo, hoppas jag kan anmäla intresse snart. måste ju få min första lön först så jag vet om jag har råd att ta en lägenhet just nu överhuvudtaget. 

jag trivs, jag mår bra, jag har underbara människor runt om mig. allt är bra.

 


dead souls

DET ÄR FÖR VARMT!

men jag tror att jag ska ta och rycka upp mig nu och dra in till stan, ska hyra lite film as usual och sen måste jag fylla på mobilen. det är ungefär vad jag ska göra idag, alltså ingenting. jag ska nog ta och jogga lite senare ikväll när det blir lite svalare. om det någonsin blir svalare...


jag vill...jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill just nu.

hotness

det är varmt
michael jackson - död
jag jobbar ikväll
hittade web camen

  

lyssnat på live your life hela dagen
har en supervarm bil
är äntligen lite ledig - då får jag mens
hatar mitt day time job
älskar mitt night time job



saknar er, puss

090620

jag sitter här nu, helt nyvaken och har fått några översöta sms från en speciell människa. har precis käkat frukost, kokade ägg och rostade mackor, så gott. min första jobbvecka är nu avklarad, fast jag jobbar ju imorn också på kvällen men jaja. det är pengar.

igår så tittade jag på alla harry potterfilmer så nu är jag pepp på att se den sjätte filmen som har premiär i juli!!

(på tv:n jag tittar på är det cartoon network, en röst skrek nyss "DU HAR SNOTT MIN BANJOBJÖRN!" fyfan vad jag garvade)

på min enda lediga dag ska jag:

- duscha
- åka och köpa thaimat
- äta thaimaten till en bra film
- åka och lämna tillbaka harry potterfilmerna och dom andra två jag lånade igår
- åka och titta till min mammas särbos katt, den är asfet och supergullig!!
- åka hem och gå ut och gå en sväng runt byn här, bli omkörd och nästan påkörd av massa moppepojkar
- fika massa götta
- lyssna på musik, mycket och länge
- titta på nya filmer som jag hyrt
- sova såååå djupt


det låter helt underbart eller hur?


så trött och så tråkig

jag är nog världens mest tråkiga människa den här helgen, jag tänker nämligen sova mig igenom hela midsommar. eller ja, idag så jobbar jag först till 4 SEN ska jag sovasovasova. fyfan vad skönt. jag har jobbat min första vecka nu och klivit upp vid 5 varje morgon så nu är jag tokmegasluuuuuut

jag har ett helt hus för mig själv, min systers familj åkte till hälsingland och jag orkade verkligen inte följa med så nu sitter jag här, börjar jobba om en halvtimme (jag fick sovmorgon till kl 6.30 idag!) jag vet inte vad jag ska göra senare idag, kanske gå på bio? jag älskar nämligen att gå på bio!


jaja, nu måste jag åka till jobbet, puss på er. jag saknar er alla! eller njaaa, inte alla kanske. men jag saknar iaf en 4-5 stycken! ni vet vilka ni är.

<3

vuxenpoäng

  • har en egen bil, som står i mitt namn
  • har tecknat bilförsäkring, samt haft ingående diskussion med försäkringsmäklaren
  • ett jobb dagtid, ett jobb kvällstid
  • betalar skatt
  • står i bostadskö, samlar köpoäng
  • åker med min bil bil till jobbet halv 7 varje morgon, samt tankar den på eftermiddagen
  • då - shoppade jeans nu - shoppar tvättkorg
  • letar efter billigt mobilt bredband till min nya bärbara dator
  • har två par vinterdäck i min ägo
  • har tagit student
  • köper matlådor för dyra penningar


BIL BIL BIL BIL

jag har fått en bil, en jättesöt skoda. det är inte bilen på bilden men den ser ut sådär, fast MIN bil är blå. thihihihih


min första dag på jobbet har varit lång, med massa information om vilka byggnader jag ska städa och när, hur, varför, kanske, vet ej, finn jultomten. jag är helt slut just nu, men det ska bli kul att komma igång själv, just nu går jag med en annan tjej som hjälper mig :)


update later

nybliven gävlebo

jag känner mig som pånyttfödd alltså, jag har äntligen flyttat till Gävle.

imorse klev jag upp vid 8 och packade det sista, lite kläder och diverse hygienprylar, sen körde jag ner till Gävle i spöregn. alltså, nu snackar vi SPÖÖÖÖÖÖÖÖHÖHÖHÖHÖÖÖÖregn, det var ett enda stort regnröksområde, helt sick att jag fortfarande lever alltså, det trodde jag faktiskt inte. min sista stund ¨var liksom kommen trodde jag.

vilken tur att jag är så jävla äg på att köra bil.

nu säger syrran att det är käk, sen ska jag installera mig lite mer.

uppdatering senare när jag har fått internet på min nya bärbara dator : )

PUUUUSSSSS

psssst!




förresten, här är godingarna! jag blir tårögd alltså.

control

But she expressed herself in many different ways,
Until she lost control again.
And walked upon the edge of no escape,
And laughed I've lost control.


Imorn är det stora dagen, dagen med stort D, dagen då jag tar studenten! Vi ska ha min mottagning i min hemby Enånger. Jag och min familj har jobbat hela eftermiddagen för att fixa iordning stället med ballonger och girlanger. Det ser jättegulligt ut, vi satte dit lite björkar också : )


Och tänk, jag behöver aldrig säga meningen "efter skolan är jag arbetslös" WIHO!

vilka är ni?

igår överträffade min blogg sig själv med hela 20 läsare! ja, jag är glad för den summan, jag brukar annars ha runt 13-16 stycken.

sååå vilka är ni snuppor och snubbar som läser min blogg?

MUSE MUSE MUSE MUSE MUSE MUSE

ehm, jaaaa vad ska jag skriva om idag då? vädret kanske? njaaa, vet inte det jag. eller jo förresten! nu vet jag!



JAG SKA PÅ MUSE PÅ HOVET DEN 24:E OKTOBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG HÄMTAR UT BILJETTERNA TYP JUST NU!!!!!!!!!!!

Jag fick två biljetter av Errol i studentpresent, jag tar med mig brorsan, vi kommer att krossa Hovet!


jag är så lycklig

B-sidor

och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen precis som jag
och jag blir verkligen så glad
för du är verkligen som jag


som ni kanske förstår så har jag suttit och lyssnat på kent hela morgonen, den låt som spelats mest är verkligen för att den är supervacker, och superromantisk.

jag har för övrigt fått reda på nyss att jag ska på en arbetsintervju på söndag för ett kvällsjobb mellan halv 7 och halv 12 två dagar i veckan. money honey! jag hoppas att jag får det för jag vet att jag skulle orka med det, jag menar vem jobbar inte för extrapengar?

äh, några lolcats hinner vi med!

     

     

man kan aldrig få nog av dom!!

Jag vet att du sover känner värmen från din hud bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu

Jag vaknade kl 12 typ, åt frukost vid ett. Jag kände att det var varmt, skönt tänkte jag. Då slipper man ha mycket kläder på sig. Sen ringde Stina och vi drog ner på stan och jag köpte en ansiktsmask, ett nagellack och en skjorta. Jag hyrde även film på hemmakväll, as usual. Disturbia, jag hade sett den förr men jag ser gärna om filmer jag gillar. Man ser så mycket andra saker när man ser om en film.

När jag kom hem så käkade jag, mamma hade maten klar. Jag älskar sånt, bara att sätta sig liksom. När jag såg filmen så var jag så otroligt busig att jag hade köpt en chokladkaka, självklart marabou dajm, och en cocacola. Det är livet, film, cola och choklad. Och en otrolig känsla av tillfredsställelse med allt. Man har inga saker som MÅSTE bli gjorda. Man bara...låter livet komma till sig.

Efter filmen, colan och chokladen fick jag fettoångest och sprang runt maln. Nej gott folk, inte joggade. Sprang. Sprutade runt hela skiten. Jag var så otroligt makalöst svettig när jag kom hem så jag hällde upp ett bad, med massa badsalt och använde ansiktsmasken. Det var divine att ligga där och lyssna på musik genom iPodhögtalarna, känna vattenångan krypa upp i ansiktet, leta sig in i hårfästet och forma små små vattendroppar som sakta föll ner i pannan.

Nu sitter jag bara rakt upp och ner och lyssnar på Kent. Jag har en hel lista med bara Kent, ni får kalla mig emo om ni vill men Kent alltså. De grabbarna har liksom fattat grejen med hur det ska låta. Så megabra band.

Så godnatt på er, ni tappra som orkat läsa ända hit.

En ytterst tråkig lista.

1. Hur gammal är du om fem år? 24, YAY
2. Vem var den sista du träffade? Kassörskan på ICA
3. Hur lång är du? 172 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Disturbia, hade sett den förr men jag älskar att se om filmer.
5. Vem ringde du senast? Stina
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ok, undrade bara för jag ville gå ut och gå :)" Till Stina
7. Vad är dagens planer? Nörda framför datorn lite till, sen läsa bok, sen sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Stina att ringa till, Julia Arnér att smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Min pappa har gått bort, så inget av dom
10. När såg du senast din mamma? För ca två timmar sen, innan hon gick och la sig
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna med lite grönt i
12. När vaknade du idag? Vid tolv tror jag, åt frukost vid ett
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? njaaa, det tror jag inte
14. Vilken är din favoritplats? Där mina familj är
15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet inte, jag gillar inte att vara där det är för mycket folk.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en bra situation
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker, det är det fortfarande. Men det börjar bli bättre.
18. Vem fick dig att skratta senast? Min mamma, hon är så rolig ibland.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Det är man aldrig för ung för.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär, men ska köpa en laptop när jag får lön.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover alltid helt naken. Utom när jag har mens. Då är det otrevligt att sova naken.
22. Hur många kuddar har du i sängen? En, två när jag sover med någon. Snällt va? Att den jag sover med får egen kudde.
23. Hur många landskap har du bott i? Uno
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Mhm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor och skor tack
26. Är du social? Jag är social när jag känner för det, men ja för det mesta social.
27. Vilken är din favoritglass? Alla, tyvärr. Fast inte dom med lakrits, det är nasty!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa kläder, kläder och kläder. och thaimat
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Nej, men jag gillar kaffe med tillbehör. Typ Cafe latte osv
31. Vad dricker du till frukost? Alltid Golden Glocken Juice. Alltid
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, jag sover på alla sidor
33. Kan du spela poker? Ja men jag är sämst på det, tar alltid fel beslut.
34. Tycker du om att mysa? Det beror på humöret, men om myshumöret är på så javisst.
35. Är du en beroendemänniska? Ja, det kan man väl säga
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, tre stycken faktiskt!
37. Vill du ha barn? Ja, fast det känns långt bort nu
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och superlite spanska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nein
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, den är oftast varmare och skönare
41. Vad spenderar du helst pengar på? Hyr tokmycket film, och sen utgång läggs det mycket pengar på
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En chokladkaka, don´t judge meeeeeee
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min bror, Lotta, Stina och Julia Arnér
46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har ett coolt rakt över min knoge, det ser galet ut
47. Vad har du för ringsignal? Opeth - Masters Apprentice
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, på vinden ofc?
49. Flirtar du mycket? Haha, jag är ganska svår, så nej jag flörtar inte mycket
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt vardagsrum
51. Kan du byta olja på bilen? Ja, jag har ju körkort för tusan
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, det kommer nog aldrig att hända mig heller, eller vad tror du stina? ;P
53. Vilken var den senaste bok du läste? Commedia Infantil av Henning Mankell
54. Läser du dagstidningen? Ja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Hur fan skulle det gå till?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3 tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En ytters hemlig dikt, i min ytterst hemliga diktbok.
59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg, tror det var min fasters begravning
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har tråkigt, liksom jag har just nu.

Gävle

jag fick nyss springa och kolla läget i köket, mitt äldsta syskonbarn hade bakat en kladdkaka och när rök välde ut ur ugnen så måste jag rycka in. men gott folk, kladdkakan är räddad once again! snart tar jag med mig mina två knattar in till stan för lite bio, natt på museet 2 är beställd av dom. och som den snälla mostern jag är så tar jag självklart med dom in!

jag sitter i gävle nu och tittar ut, det är sommarfest här utanför och alla i byn är samlade och dansar i gammeldags kläder. det är mysigt och avslappnande, alla hälsar på varandra. en vagn kommer med björkris och ett helt led bakom dansar gammeldans. fiolmusik och tjo och tjimm. jag älskar oppala.

barnens diskussion i bakgrunden om pokémon, livspoäng och attackpoäng, hurvida den ene dog eller inte. jag tycker det är underbart att höra hur dom överlägger med varandra, dom är så smarta. jag skulle aldrig kunna sätta mig in i ett så omfattande kortspel som yugijo eller vad fan det nu heter. jag älskar dom!

stuvade makaroner och varmkorv, vankas. jag sitter och mysläser en bok med svenska kärleksbrev från äldre kända människor som august strindberg, selma lagerlöf och drottning kristina. det är så vackert med handskrivna brev, jag skulle också vilja ha en brevvän, inget seriöst men någon som är intresserad av handskrivna brev. fast om jag ska hitta någon sån så får jag väl leta på medeltidslajvare.se eller nått. inte så sugen längre.

det grå vädret har bytts mot ett svalt solsken, det är perfekt egentligen. jag joggade runt i byn igår och tittade, bara tittade på det som kommer vara mitt hem i några månader snart. för jag flyttar den 13:e juni. till gävle.


mitt liv kan börja nu. puss på er.


några godingar såhär på eftermiddagen

     

     

lolcats är ett av mina bästa recept på total lycka


gårdagens utgång

jag, stina, igor och andreas gick ut igår på böcks! det hela började med lite förfest hos stina, igor möttes senare upp på bockarna. vi dansade, skrattade, rökte sönder oss, drack massa, hånglade och hade oss.


men faaaan vad roligt vi hade!

bilder kommer kanske senare under dagen :)

varning!

MENS                    VÄRK                  MENS               VÄRK                      MENS                    VÄRK



och eftersom att jag tycker så ofantligt synd om mig själv just idag så tänker jag ägna ett helt inlägg åt enbart min mensvärk. för det första är den 10 (!) dagar tidig, faaaast det är nog bara bra för då kommer jag inte ha mens på studenten. vilket skulle sugit. dels för att det blir en heldag då, och jag orkar inte springa på toa hela tiden då, dels för att jag tänker lägga in den så kallade dödsstöten då. mina vänner vet vad jag snackar om.

för det andra ska jag och bästaste stina ut ikväll med ett par kompisar, så jag FÅR inte ha mensvärk då. men jag tror det lugnar ner sig.

för det tredje så var jag helt oförberedd på att ha mens den här veckan, jag menar. 10 dagar tidig. orka det.


min thina-dag

jag är ensam hemma ikväll, mamma jobbar. för mig betyder det en thina-dag!

en thina-dag innehåller endast lätta aktiviteter som att:
  • gå på affären och köpa cigg
  • slänga lite sopor
  • göra mat i sakta mak
  • lyssna på sonic youth hela dagen
  • kolla på massa film
  • äta götta eftersom att jag inte längre orkar bry mig
  • vara totalt ensam
  • klappa min katt
  • spela alfapet över internet med massa outqasts som har Vargtazz69 som nick
  • panta flaskor
  • läsa harry potter - hemligheternas kammare för 8579275725:e gånger
  • sova i min breda säng med katten som snusar så tyst, så tyst.
det är väl ungefär vad jag ska göra idag. det låter chill right?

LÄTTNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!

eftersom att jag ska jobba på ett industriområde efter skolan så har jag behövt göra en säkerthetsutbildning för att jag inte ska få typ en järnbalk i huvudet och dö. MEN jag har haft fett med IG på sluttestet två gånger nu, men idag idag idag så klarade jag det!!!


JAG KLARADE DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!

Plus att jag fick mitt körkort idag, och jag kan säga att jag är positivt överraskad. det var ingen terroristbild, med helskägg. det var en helt vanlig, med  sämst kvalle förstås, körkortsbild.

världens bästa




Baby there's no other superstar
You know that i'll be your Papa-paparazzi



lebbskämt är vår grej, try n´beat it!

paparazzi

en asbra låt med lady gaga, som förövrigt pratar svenska i hennes nya video. den går att hitta på perez blogg och det är åkerlund som har gjort den!



idag ska jag och stina kolla runt lite på stan, jag ska leta något jag kan ha på mig på onsdag för då händer det grejer <3

RSS 2.0