Ruby slippers












Sista bilden <3



allt det där som man aldrig ser.

Tog'N av http://maried.tumblr.com





 


Just nu tänker jag på Australien

När jag vaknar på morgonen är jag inte en trevlig person.

Min mobiltelefon är lite rutten, E-mannen tycker att jag ska köpa en ny. Han hatar den.

Imorgon kommer jag att äta middag med svärmor och mamma. Sen ska jag kanske måla våra sommarstugor. Idyll? Mja.

Ikväll skall jag duscha, kolla på This is England 2 och äta popcorn med min älskling. Snuttlove90_lunarmejl.

När jag bakar sprängs ofta något.

Sist jag grät kommer jag inte ihåg eftersom att jag gråter lite varje dag. För små och stora saker, för roliga och sorgliga saker.

Kärlek är någonting man aldrig kommer lära sig att förstå.

I somras var jag en stark tjej som jobbade på ett hotell i södra Spanien.

Jag pratar ofta om känslor med andra. Vare sig dom vill det eller inte. Jag känslovåldtar dom kan man säga. För jag tycker det är viktigt.

Jag lyssnar ofta och gärna på andra när dom vill prata om något jobbigt. Annars lyssnar jag mest på rock och ambivalent musik.

Jag är sämst på att inte vara bekväm. Jag är bekväm, inte lat.

Jag är bäst på att skriva (när jag vill), stava, skratta, vara rolig, prata med alla och svettas.

Den bästa känslan är att vara helt fri, både mentalt och fysiskt.

Jag är rädd för att det ska hända en närastående något. Där räknas mina nära vänner in också.

När jag lagar mat blir det ofta något improviserat. Jag lagar alltid mat med näsan, passar dofterna på de olika kryddorna passar de även ihop i grytan. Mitt motto som jag kommer sprida när jag är "gamla Thina 89".

Jag blir störd människor som inte kan chilla, utan måste göra något HELA tiden. Orkaaaa.

Jag brukar få komplimanger för mina ögon, har alltid fått det. Och för att jag snabbt får en fin brunfärg på sommaren.

Jag glömmer aldrig när E-lillen hoppade runt i lägenheten med ena benet i byxan och ropade "jag är sen jag är sen" som kaninen i Alice in Wonderland. Dog.

Jag vill åka till Australien nu. Typ nyss, helst igår.


Reserverad bakom de bättre

Jag fick precis ett kuvert i handen av Errol. I det nedre vänstra hörnet stod det "Forsa Folkhögskola".

"Ringer vi har du kommit in, om du får ett brev så har du inte antagits."

Funderar faktiskt på om jag ska öppna det alls, men kommer till slut på mig själv med att läsa vartenda ord med eftertryck. "Du har plats som reserv, om du inte vill stå som reserv hör gärna av dig omgående." Frågan är ju då, om jag skulle få ett samtal som går ut på att någon lycklig jävel som valde att hoppa av, om jag ens vill längre?

Vem vill vara en reserv? Den som inte var fullt så bra som dom andra. Andra handssorteringen.


Nej jag tror ödet försöker säga mig något här. Jag kanske är för ung? Jag kanske hade fastnat i Hudiksvall för evigt om jag pluggat här. Jag försöker vara positiv men det är svårt. Å andra sidan sitter jag inte fast i höst. Jag kan göra nästan vad jag vill. Förutom det jag faktiskt verkligen ville. Verkligen verkligen ville.


Så nu sitter jag här, med kuvertet i handen. Reserverad bakom de bättre. Jag ska nog tröstäta lite, röka en cigg, vara vaken för länge inatt och vara trött imorn på jobbet. Vara trött på att vara trött. 

 

Är det omöjligt?

I´m a little teapot, short and stout











Kokettsmurfen är bög

Ja, så väljer jag att döpa detta.

Ikväll så har vi haft finbesök av Nils här. Jag gjorde fläskfilé med pasta och röda linser. Som värsta tv-kocken. Fast ändå inte för på tv filmar dom inte berget med disk som blir över. Vi käkade, pratade, skrattade, E-rocken och Nils drog massa ordvitsar. Jag hängde inte med men det gjorde inget. Jag valde att inte hänga med. Det var ett medvetet val. In fact.



Tidigare på dagen var vi till IKEA och handlade lite småprylar. Köpte en ram till en skitsnygg affish som nu hänger i vårt sovrum. Det är en gammal filmaffish på franska, vilket medför en totalt falsk bild av oss som ett kulturellt par. But it´s all good. Köpte även en riktigt snygg trasmatta till köket som för att balansera den franska kulturella feelingen från sovrummet med lite rustik svensk köksinredning.


Just nu är jag lite bitter, inte för att jag har ett jobb. Det är jag bajsglad över, men jag är ju ingen morgonmänniska. Det ska Gud veta. Eller vem fan det nu är som styr, att jag, Jenny Christina Dahlberg, gillar EJ att gå upp tidigt. Kvällsmänniska utan dess like. Här har ni mig!



Som en schysst inledning alltid bör avslutas med en schysst avslutning säger jag återigen, kokettsmurfen är bög. Vad har det med, well anything att göra? undrar ni. Inte ett jävla skit svarar jag på det. Det är något jag kände att jag behövde få ur mig. En sån där helt uppenbar sak som man alltid har i bakhuvudet någonstans. Som gnager. "Kokettsmurfen är bög, bög böööög". Dom som känner mig vet att jag har ingenting emot homosexuella och detta är inget slag över tandaraden till männsikor som råkar heta Fia och gilla Pia eller Lars som gillar Pelle.

Jag heter Thina och gillar personligheten. Inte det du har i brallan. Kokettsmurfen är ändå bög.

Beat it ese!

Jag och E-rollah såg Easy A igår. Som jag skrev på facebook, bästa filmen i sin genre! Vi skrattade så vi dog ibland. Dialogen var gryyyym. Så jävla skön brud alltså. Jag hittade även en bra låt i filmen som heter Sexy Silk som inte finns på spottn. Sääämst.



Nu sitter jag här i soffan, har precis vaknat. Jobbade 11 friska timmar igår så jag var lite möhöhööör när jag kom hem. Men det var ju lördag så det blir finfin OB på det dååå. Som ni ser i mitt textspråk har jag grymt tråkigt och vill bara vara hemma. Meeeeen idag jobbar jag också. Dock bara tre timmar och jag börjar 14.30.



Nu du Stina Berg, är det inte långt kvar tills jag får pussa och krama på dig! Gonna be sweeeeeet.




Rajt nao, ska jag kolla på Hem till Gårn. Pusshej.


UPDATE det var inte Hem till Gårn idag. Säääämst

RSS 2.0