RUMBLE

god afton babes.


igår såg jag och stina tre filmer, romper stomper, sisters och antichrist. romper stomper var bra som vanligt, äger american history x så hårt. har sett den typ 39847 gånger och den blir bara bättre! sisters var en otroligt seg "skräckis" som sög. antichrist skulle jag inte kalla skräckis men det var en otroligt snygg film. prologen var asbra!


idag har jag färgat håret på Trudes, ljusade upp det lite. blev fina slingor med lite mörkare botten. tack maria! sen ikväll så käkade jag och errol på E Lounge, det var ok. skitgoda vitlöksbröd. sen vann jag på "masters of movies" två gånger. gött.


fett sugen på bio, men det går ju typ inga bra filmer som jag inte har sett redan. tråkigt.


man tar seden dit man kommer

javisst säger jag, till viss del.

jag och errol käkade lunch på random resturang idag, servitören hade helt klart invandrarbakgrund och skulle servera två kvinnor i 55-års åldern bordet bakom vårt.

(servitören kommer med bestick)

tant 1: ja bestick är bra!
tant 2: ja för att i det här landet äter vi med bestick!
tant 1: i andra länder äter man ju med händerna...hmmm
tant 2: visst, tänk indien och afrika
tant 1: pinnar och diverse tillbehör, usch!

båda tanterna i kör: MAN TAR SEDEN DIT MAN KOMMER

vid det här tillfället har jag vänt mig om och studerar kvinnorna ingående, intresserad över engagemanget över hur bra bestick faktiskt är och ställer mig själv frågan, hur skulle det se ut om de två kvinnorna åkte till indien eller afrika och krävde bestick på samma sätt som de gjorde av den stackarns servitören? snacka om att gå bet.


jag har köpt julpynt idag! tro det eller ej men jag lyckades få errol att vekna lite när jag beskrev en superamerikaniserad advent för honom. jag målade upp det perfekt! jag är så nöjd.



you are pure and true

jag och stina har sett 2012 och new moon med några dagars mellanrum.

2012:
otroligt bra film, sjuka scener, woody harrelson som galen "forskare" och mycket ond bråd död. kan det bli bättre?

new moon:
två saker, vampyrer och varulvar. do I need to say more?



i övrigtkategorin ligger att jag håller på att bli förkyld eller nått, känner mig askrasslig. så nu tänker jag spela heroes of might and magic med min sambo errol och slappa lite innan vi drar till mamma.

ps. bilder på lägenheten (för dig lotta) kommer alldeles alldeles snart!

förresten...

så är guldfisken i american dad rolig.


fast roligast är ändå stina när hon gör stink-eye. vi missbrukade the stink-eye hela trean i gymnasiet. underbart.

american dad

jag tomglor på american dad, äter choklad och har täcket i soffan. blir det bättre?


jag har världens bästa sambo. vääääääääääääääääääääääääärldens bästa.





I want to write...

One page about your beautiful mind ,
one about your way of always beeing there for me.  
One sentence about your eyes
and one about the way you look at me sometimes.
One word in my diary to describe my feelings for you.  
Love


my ups and downs

hela mitt liv har bestått av perioder där jag antingen mått bäst eller sämst. tragiskt men det är bara att inse sanningen. jag har haft en bra period nu, perioderna kan vara en vecka, en sekund, ett år. det spelar ingen roll längd eller innehåll, det är formen som har det sista ordet i hur jag mår. just nu känner jag en dålig period på ingående.

satt nu och kände efter, det gör inte så ont som det gjorde förr. mina dåliga perioder förr var riktigt svarta. jag är nöjd och glad att mina djupaste dalar inte är som förr, jag håller mig fortfarande ovanför molnen.
I need some wind to get me sailing.


mina dåliga perioder består oftast av ett enda långt överanalyserande av exakt allting. man vill så mycket, men får så lite gjort. jag gråter lätt, men under dessa perioder är det extremt. en "rädda barnen"-reklam med en inzoomning på en svart tavla full med bulletholes så är det kört sen. jag tycker inte synd om mig själv, det känns bara som att jag ska spricka. i sömmarna, mitt hjärta, mina händer knyts för minsta lilla överträdelse.


å andra sidan så ska jag inte klaga, mina ups är bättre än någonsin. det är såhär jag funkar. det är tur att jag vet att jag har vänner som håller mitt hår, min hand och torkar mina tårar. som alltid har en axel att luta sig mot när dimman ligger tjock.


you can be a sweet dream or a beautiful nightmare


en dag

jag ber allra ödmjukast för sämre uppdatering än sverigedemokraternas partiprogram och min förklaring är tråkigare än bingolotto, jag sitter nämligen nästan aldrig vid datorn längre... sad but true.


satt och tänkte på gamla klassen för någon dag sen, alltså gymnasieklassen, och påmindes nästan bara om roliga stunder. man skrattade åt och med folk, man hatade och älskade lärare, man spydde mer eller mindre över skolmaten och man gjorde fruktansvärt bra och dåliga filmer och foton. jag erkänner, jag saknar det.


men tro för guds skull (?) inte att jag saknar läxorna, projektveckan, deadlines och prov. neeej neeej, jag saknar allt runt omkring, människorna och vår gemenskap. för tro det eller ej, men jag tycker att min gymnasieklass hade rätt så bra sammanhållning, vissa bättre än andra såklart men på det hela taget bra. och jag saknar det, på gud jag saknar det.


(jag säger som antepante, det är tur att några människor finns kvar i mitt liv - ens närmaste vänner)

all work no play makes jack a dull boy

take only what you need from me




idag så har jag börjat dagen med att fika med stina, vi gick såklart på tewe´s rakt över gatan. jag brukar äta frukost där, godaste salami/briemackorna och en brasiljuice är standarden. sen kom jag hem, errol hade varit superduktig och plockat upp i vårt överstökiga sovrum. OCH köket! perfekt.


vi ska gå och handla snart, lite matgrejer och sånt som man behöver liksom. efter det så blir det nog dackås med andreas tror jag, om jag får bestämma det vill säga.




jag och min fantastiskt snygga sambo, någon som tvivlar på att jag är lycklig?

RSS 2.0