måndagstankar

Jag tänker nog vara lite jobbig nu, för jag ska skriva massa osammanhängande skit. Fortsätt på eget ansvar.




Jag älskar packlistor och nu ska jag till Frankrike en vecka om två dagar så därför tänker jag smälla upp en packlista här och nu.

Kläder: 10 par trosor, 5 par strumpor, 2 bh:ar, 1 par strumpbyxor, 1 bikini, sköna jeans, två t-shirts (svart och vit), två fina tunikor, varm kofta, en finklänning om det blir finmiddag, sköna skor, fina skor.

Prylar: Kamera, mobil, pass, pengar, iPod, hörlurar, batterier, högtalare till iPoden, filmkamera.

Hygien: Tandborste, tandkräm, schampoo, tvål, smink, deo, parfym, ansiktstvättgrejer

Ahh, nu känner jag mig lugnare.


Jag lyssnar på Rolling Stones och bara har det mysigt i soffan, ska äta frukost och sen försöka ta mig till Bonnica ikväll för jag är bjuden på en middag för två. Mihiihihi!

Varför snöar det så mycket? Är jorden på väg att gå under? Vi höll på i två timmar igår med att skotta fram bilen och flytta den för hyresvärden hade fixat skottning på vår parkering idag. Det var INTE så jävla kul kan jag säga, med tanke på att jag har varit i Gävle under jul så vi hade inte rört bilen på HUR länge som helst och med all snö som kommit så var det nästan ett omöjlig projekt att få fram den. Errol stog spjärn med ryggen mot ett staket och satte fötterna på kofångaren på bilen och tryckte medan jag la i backen. Bilen skrek, jag skrek, Errol skrek. Till slut flyger den bakåt och vi jublar! Det var gårdagens strapatser...

I Nice snöar det aldrig. Hihi.

Nu lyssnar jag på The Troggs och har fortfarande inte ätit frukost. Funderar på risgrynsgröt.

När ska man slänga ut julen? Den känns lite blah redan. Och i granen hänger polkakäppar som bara skriker "ÄT MIG!"


Nu ska jag semi-packa lite.

21.01



en mycket bra låt, måste jag säga

sanning eller kånka?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag fick en Fjällräven Kånk idag av Errol! En svart med mörkröda band, skitsnygg och jag är jätteglad för den.



Den ska jag ha när vi tågluffar i sommar. Bara den och en sovsäck. Kanske ett tält också, utifall att.



Jag har varit hos min bror sen igår och firat hans födelsedag, kom hem idag och sen dess har jag legat på soffan. Soft...Och ikväll blir det Trolltider och popcorn med älskling.


Jag är mysdrottningen.

we will never be anything but loud!



JAG ÄR KÄR I DEN HÄR LÅTJÄVELN! Och jag vet, kommersiell musik hit och dit men den här är verkligen braa-a! Och texten är fet, det är en riktig anthem för alla töntar och "felande länkar" där ute. Nice!


Jag har inte bloggat på bajslänge, har inte haft lust helt enkelt. Har egentligen inget att skriva om nu heller förutom att snart ska vi ha mysig luciafrukost med lite tända ljus och sådär.

Ikväll ska jag gå på gruppträning dance aerobics. Kommer bli fett! Jag är mer på gymmet nu än någon annanstans känns det som. Mitt träningsschema ser ut följande:

Måndag - Dance Aerobis
Tisdag - Body Balance
Onsdag - FREE!
Torsdag - Gym
Fredag - Jobbar
Lördag - Jobbar
Söndag - Gym

Jag kommer bli så jävla fit alltså.

RSS 2.0