Lethal poison through their system

Some some some I some I murder
Some I some I let go


julklappsrimmen är på gång, jag har några riktigt bra på g. fifan.

har ni några tips? några hurtiga jävla julklappsrim att dela med dig? kom igen...

Taggad!

omfg, vad hände...


i was tagged by Marie
the rules: 1. mention the person who tagged you.
2. make a list of 6 unimportant things you like.
3. tag 5 other blogs and notify yhem with a comment.

# att vara hemma ensam (skööönt)
# att ladda hem massa film och sitta och nöta en hel kväll
# att sitta på fik och läsa en bra bok
# att vara hos min syster i gävle och min bror i uppsala
# att vara ute och gå med iPod och headphones
# att planera saker, tex resor, framtida grejer osv.

jag orkar inte tagga vidare.

between lines and nowhere

Lying lips wont say my eyes give me away
Wont you please turn out the light
And I’ll follow you tonight




Hej bloggen, jag har inte varit så aktiv här och det ber jag hemskt mycket om ursäkt för. Jag har inte haft ett behöv av att skriva av mig när jag har så bra vänner. Och jag har egentligen inte någon anledning att skriva nu heller. Men jag gör det ändå.

I helgen fyller min bror och svägerska 25 år var och då blir det fest på lördag!

sammanfattning kretaresan

anonym ville höra mer om min och Eriks resa till kreta, so here it comes!


Detta är jag på arlanda där vi fick vänta i drygt 4 timmar på flyget. Lite jobbigt men vi checkade in väskorna tidigt och sen satt vi i baren och kollade på folk, sen fikade vi lite. När vi skulle gå på flyget så var vi alldeles först! Hur kunde vi inte vara det liksom? När man har suttit och väntat i 4 timmar kändes dom sista 20 minutrarna ganska sega. Sen satte vi oss på våra platser, flygresan dit spydde jag nästan. Det var första gången jag flög. Det var inte så mycket turbulens så jag var ändå nöjd med ditresan.

Sen när vi kom till Chanias flygplats i Grekland så hade Apollo fixat bussresa åt oss till vårt hotell som hette Medusa som ligger i Rethymno. Det tog ca en och en halv timme att åka buss dit. En underbar bussresa bland bara berg och chaffören var jättesäker på vägen så han körde asfort. Skönt. Vi kom till hotellet vid 3-4 tiden på natten. Det var ganska svalt och det blåste då, så jag vart lite besviken på vädret och trodde det skulle vara sådär hela veckan. Men vi hade en otrolig tur, det hade inte varit så varmt i Grekland under denna årstid på många många år. Graderna låg mellan 25 och 30 hela veckan.

Det här är Erik vid den första frukosten på hotell Medusa. Vi hade gått på morgonen och köpt färskt bröd på ett supermarket innan. Det var mysigt att göra sin egen frukost på morgonen och köpa färskt bröd varje morgon. Dom har god juice i Grekland märkte vi!



Sen har jag fotat lite graffitti, det fanns skitmycket snygg graff i Rethymno.

       


Vi åt mycket gott också varje kväll, på olika restauranger varje kväll så det blev väl en 7-8 stycken under veckan!
Det här är bilder från den första dagens restaurang som heter Paggliaccio och är en italiensk restaurang. Mycket god mat, bilden till höger är på min mat. Annars blev det mycket solvaki, som man för övrigt kunde köpa på biosalongerna också! Det fanns inte popcorn, man fick kött på pinne istället liksom. Det är normalt.


Vi var på Max Payne i Grekland, det var grektext men den kunde lätt ignoreras, mycket bra film förövrigt! Det kostade 7 euro att gå på bio, ungefär 70 spänn. Lite billigare än i Sverige då.


Vi badade och solade också några dagar, vi hade stranden alldeles utanför vår lägenhet. Hotellrummen var tvårumslägenheter. Naajs. Stranden var längre än ögat kunde se och vattnet var helt turkost och smakade jättesalt, man kunde skrapa bort saltet från kroppen när man hade soltorkat.

   

Den första bilden är också tagen första dagen tror jag, kommer inte riktigt ihåg. På den andra bilden blir Erik hämtad av Jesus. Den tredje bilden är tagen från en av våra balkonger, vi hade två. Från denna kan man se lite av stranden. På den fjärde är vi levande brända.


En slagen hjälte på väg hem, vi åkte X2000 från arlanda. Vi var helt slut. Och jag såg Kenza på flygplatsen!!! Ok, inte sååå speciellt men ändå. Ganska känd person. tiihihihihihih.

Det får avsluta min sammanfattning på min och eriks kretaresa. Hoppas du fått svar på frågorna anonym!


miljötinget 08

nu har jag, virre, ps och bonk kommit hem från miljötinget vilket var fett skönt. inte för att jag inte har haft kul eller så men ändå skönt att komma hem lix.

RSS 2.0