utgöng

igår var soft, jag mötte upp pöjkarna på manis sportbar och tog några cider. vi pratade och skrattade lite. sen gick vi till stadt och blev liiiiiite bittra för att det var ett liveband som spelade. jag hade gärna sett att det var dansgolv hela kvällen. plus att dom hade stängt nedre våningen. igen. snålstadt.

men det gick ingen nöd på oss. vi dansade och hade roligt ändå! det var sjukt mycket folk jag kände ute igår. jag hälsade på folk hit och kramar dit. trevligt! jag gick dock vid 12 för jag är gammal och grå. efter midnatt är ungdomarnas tid. då drar jag mig hem till pelagonerna och förmiddagsfikat.

idag är jag förkyld som fään. ska till min mamma senare och käka lite. nice!

det som inte dödar dig...




såhär känner jag mig idag, meeeeen ska på stadt ikväll ändå och fira Igor 20 åååår!!

ett försvarstal

när jag har en slappdag som denna så känner jag att jag ska göra ett onödigt inlägg om varför jag läser vissa bloggar som jag inte är speciellt stolt över.

varför läser jag kissies blogg?
därför att jag ääääälskar hennes nya bröst! ne, men seriöst så är hon ytterst underhållande faktiskt. alla tycker att hon är så kaxig och tuff. men jag ser gaaanska mycket osäkerhet i henne och inte allt för bra självkänsla kanske? så det blir ett intressant resultat där när hon köper bröst för 40 kalla och sen färgar håret brunt. "är inte alla playmates blonda?" dyker det upp i mitt huvud.

varför läser jag dessies blogg?
därför att det ska bli så otroligt intressant att se precis HUR mycket hon kan gå ner i vikt innan hon snubblar och bryter kroppen i två delar. underbart.

varför läser jag paows blogg?
därför att hon är en blond, sjukt smal använd liten tjej som blandar åsikter som att man ska rösta på sverigedemokraterna med sina "dagens out fit" bilder som lika gärna kunnat vara postorderannonser för fruar från polen. kan det bli annat än intressant?

varför läser jag amirs blogg?
därför att han är alla större bloggares snyltande "kompis". och det är så underhållande att läsa på hans blogg om alla hans vänner när dom här "vännerna" skriver på sina bloggar att han är en snylthora. KUL!



sen läser jag kenzas och fokis bloggar också men känner inte att jag behöver försvara/förklara detta. dom är snygga, roliga, intressanta och om man vill känna sig liiiiite äldre och liiiiite större så går man inte på någon av deras bloggar.


nästan överdrivet bra på att laga mat

oh yes, jag pratar om mig själv. och jag har två vittnen, min girlfriend och min boyfriend. så det så!

jag gjorde honungsglacerad, helstekt fläskfilé idag. det ni! och jag rostade oskalade sesamfrön först som jag stekte köttet i sedan, fyfan jag är så påhittig!


jag har en ego-dag idag bara så ni vet.

I take you down the only road I´ve ever been down

NEJ MEN DRAAAA PÅ TRISSOR VILKEN FIN DAG VI HAR SOM IDAG SOM IDAG SOM IDAG!

Jag vill säga välkommen och godmorgon till alla mysiga nyvakna daggdroppar och nyponrosor som bestämt sig för att titta in på min blogg! Själv är jag inte bitter och är inte sarkastiskt alls i detta inlägg. Jag och Stina var ut igår, vi var först på CH och drack fina drinkar. Fint pris på dom också. Vi kände oss så otroligt gamla när vi satt där bland alla yngre, nyfyllda spralliga 18-åringar medan våra knän knakade och höftkulan rullade ur ibland. Det hela slutade med att vi beställde in en varm choklad och begav oss till Stadt.

Inne på Stadt så var nedre våningen stängd så det var bara folk på det övre planet. Där brukar det oftast bara vara chilldrickare som sitter och sen röjer man där nere. Nu var det en galen blandning. Vi drog några varv, hälsade på några, kramade några, pratade med några, dansade lite, drack några cider. Sen började knän, rygg och höft balla ur.

PLUS att jag har FYRA pellagoner hemma som ska vattnas, bilbingon började tidigt imorse och sen eftermiggadsfikat. Hur ska man hinna med allt? Pfff.

Errol var världens snällaste och tålmodigaste inatt när jag kom hem och var en kärlekstiger. Jag fräste tills han vaknade och då fnissade jag jättemycket och buttade på honom. Han var inte arg eller någonting! Är inte det tålamod så vet inte jag. Istället så gick han helt sonika upp och traskade genom 39871284 minusgrader och snästorm ner till Zapata och köpte en Vesuvio med bea åt mig. Hur bäst kan man bli? Just wondering.

Nu ska jag sitta och försöka installera ett dataspel efter min bror som är supergammalt men det ser ut att vara i stil med HOMM3 så jag hoppas på det då. PUSSHEJ!

glad alla hjärtans dag!

jag tror att det är ganska ovanligt att hitta en man som:

- tröstar dig med hjärta och värme fastän det är heeeeelt uppenbart att du låsatsgråter
- kallar dig för "hjärtat" även när ni bråkar som mest
- klär på sig och går några kilometer mitt i natten till statoil för du ligger och har mensvärk och chokladcravings
- alltid sätter dig i första rummet
- kliver upp och gör nattmackor för att han hörde att din mage kurrade
- tycker att du är finast i världen även med fett hår och orakade ben
- får dig att känna dig finast i världen även med fett hår och orakade ben
- aldrig tar dig för givet


jag tror det är ganska ovanligt att hitta en man som gör allt detta och jag är så glad att jag har lyckats.



jag älskar dig! (visst är han gullig i sitt lilla förkläde?)


it aint what they call rock n roll

jag har klivit upp av totalt egen fri vilja, har ingen tid att passa och ändå är jag uppe nu. det tycker jag är duktigt av mig. sen vi kom hem från USA så har dygnet blivit fucked. vi lägger oss nästan aldrig efter tio och vi (jag) kliver nästan alltid upp innan åtta. fast det är väl det som är "rätt" dygnsrytm egentligen. enligt svenssonnormen. fyfan vad tråkigt. jag tycker dock att det är skönt att gå upp i bra tid, dagen blir sjukt mycket längre. man får mer gjort liksom!


jag känner att en laddning med lite nya lolcats är i sin ordning. enjoy













hahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, katter......och eh bävrar.

PRETTY PRINCESS!



tillägnad lotta andersson! enjoy


ok, bästa dagen på länge idag! först vaknar jag halv 10 med världens bästa man. vi myser lite, äter lite frukost och vaknar på oss. jag ringer stina, vi går på tewes och äter semlor! iiiiiih så jäla gött

senare vid fem så ska jag möta errol efter jobbet och då ska vi äta på ming, slurp. och ikväll så blir det aladdinmaraton med godis och chips och pizza och dricka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag tänker äta som det inte fanns någon morgondag. oh yeah.

RSS 2.0