it´s the sound of my shoes

jag shoppade en del i örebro förresten, något ni inte fått tagit del av tyvärr. jag köpte en superfin utgångsklänning, snygga underkläder och sen köpte jag...




...dom här godingarna. mina beeeeeebisar. sexiiiiii

civil war

look at you young man fighting


förlåt för dålig uppdatering men har man två jobb så har man. jag har kastat städjobbet åt vargarna och bytt det mot ett asnice jobb. jag jobbar numera på waynes i valbo köpcentrum, kom dit och köp cafe latte av mig :)


train depatures

idag har jag åkt från örebro till gävle, det tog fyra timmar. lite drygt men fett värt det! har haft the time of my life i örebro med brorsan och juleeees. vi har grillat, gått på konstutställning, haft myskväll med film och godis, druckit vin, gjort pizza, shoppat, åkt till en ASFET outlet, varit till ett asfett köpcentrum i marienågonting.... osv osv osv

så fett värt


nu sitter jag här hemma och ska snart slänga mig i duschen, ska nämligen på bio ikväll med mattias! det blir HARRY POTTER! WIHOOOOOOO så jävla vääääääääääärt.


see yaaaaaaa

things get broken

god eftermiddag folket, vad vill ni läsa idag? jag har inte allt för mycket att säga idag faktiskt. jag ska till örebro imorn, så idag har jag packat och fixat lite till det. nu ska jag snart åka och jobba, men innan det så ska jag skjutsa barn lite varstans. det är ju i alla fall mina barn så klart jag skjutsar dom!

jag sitter och lyssnar på en riktig klassiker beastie boys - intergalactic. guuuud vad länge sen!







it´s just sooooo me, to fall and to fall hard.

det är meningen...

att jag ska orka duscha nu
att jag ska leta lägenhet
att jag ska städa mitt "rum"
att jag ska promenera, jogga eller cykla
att jag ska orka.


men det gör jag inte. blä.

örebroooo

min bror och hans sambo bor i örebro och det var tusen år sen jag träffade dom så nu är det fan dags, jag tar tåget ner till pennybridge i helgen, det kommer bli phedt.

om ni vill nått få finns jag på mobilen, kanske. typ.

BIRFFFFFFFDAAAAAYYYYYYYY

wihoooo, idag fyller jag 19 ååååår, det tänker jag fira med att jobba. haha.

plus att jag tänker gifta mig med den här kvinnan

för att hon är bäst bäst bäst bäst bääääääääääääst

when are you gonna love you as much as I do?

  




things are gonna change.

pumpa dumpa?

smidigt killen, RIKTIGT SMIDIGT!

hola bitches

området jag för nuvarande bor i är ett katastrofområde. här har det varit snötorm, en tromb har gått förbi, översvämningar, stormar, hagel osv osv. just nu blåser det. jättemycket. jaja, en till katastrof att skriva upp i katastrofboken.

jag är ensam hemma just nu, väntar på att hitta orken att åka till stan och shoppa lite. jag fyller ju år imorn så jag måste hitta något snyggt att ha på mig på klubben imorn, jobbar ju på min födelsedag och allt. men det är enbart för att jag ville jobba :)

mobbing

ja gott folk, god afton. ikväll tar vi upp ämnet mobbing.. ett ganska tungt ämne, som blir desto tyngre när det gäller vuxet folk. för så är det nämligen där jag jobbar nu, jag känner mig så jävla utfryst och dom tystnar när jag kommer fast man hör att dom skrattar och har jättekul typ 5 minuter innan. sen hör man skillnaden på ett "hej" också, om det är ett "hej-vad kul-att-se-dig-idag" som dom ger varandra eller om det är ett "hej-jag-blev-uppfostrad-att-man-måste-heja-på-alla-människor-trots-att-jag-verkligen-inte-vill" som dom ger mig.

vilken jähähähäääävla tur att fredag är sista JÄVLA dagen jag ens sätter fothelvete på den där fabriken.
vad som inte är coolt är att jag har köpt "hejdåfika" till mina kollegor... vad fan tänkte jag på? kill them with kindness eller nått. snarare just kill them.

men ja ä int bitter! jag ska till hudik på lördag, fast först på fredag ska jag fira min sista jobbdag med att gå ut med matte mus här i gävle. wohoooo! det blir nog utgång på lördag också troligen, efter att jag fått spoona stina ett tag förstås. såååå hudikmänniskor, vi ses snart!

en....fucking....mil

som ni säkert sett på min facebook så har jag beklagat mig över att jag cyklat en mil på en damcykel (MED korg) bland bergen här i oppala, och ni vill ni såklart ha förklaringen på detta dårskap. här kommer den.

min syster ville jogga, jag ville också till en början. sen åt jag tre portioner thaikyckling och sen ville jag inge mer. så jag bestämde mig för att cykla bredvid medan hon joggade istället. men hon valde en väg där det fanns mer uppåt än neråt och jag hade i god tro tagit hennes damcykel som har en fin svart korg och jag hade mina astighta cheap monday, utan stretch förstås och en för stor gunströja. inte speciellt bra klädd för flås alltså. vilket det blev. flås. en mil. inte kilometer. mil.

sen när vi kom hem så åt vi jordgubbar med mjölk och drack te. det var vi värda.

tidigare idag så var jag in till stan och shoppade, jag köpte en ny deo, strumpor och trosor och en ny bikini. en superfin brun, virkad från cubus. men innan allt detta så träffade jag rocky som bjöd mig på lunch på österns pärla, helt perfekt eftersom att jag älskar kinamat. jag käkade biff som vanligt. alltid....biff....

nu sitter jag och väntar på att en viss person ska logga in på msn så man får mysprata lite : )
puss och godnatt

live your life

instead of chasing that paper.


Oj oj oj, vad jag jobbade igår. Från 14:00 till 04:00 var jag där. Det öppnade tidigare för att det är speciellt på lördagar. Jag kom dit, städade upp lite, gjorde allt jag brukar göra sen satte det igång och det var spring hela tiden, men fan vad roligt det är där. Jag fick 900 spänn i dricks och en hårdrockare blev helt kär i mig, han frågade om vi kunde träffas någon gång eller om jag skulle med ut senare på kvällen. Jag skrattade bort det bara, jag blev supergenerad. Och dom som känner mig VET att jag nästan aldrig blir generad. Kvällen fortsatte och jag kom hem sent, eller tidigt hur man nu ser det. Haha, jag vaknade halv 1 idag och får världens BÄSTA samtal någonsin. Det är jobbet som ringer och säger att jag inte behöver komma imorn och jobba. Så jag är ledig imorn, SWEEEEEEEEEEEET.

Så ikväll ska jag först vara barnvakt till ungefär 21:00, sen ska jag kolla på tre filmer jag hyrde idag. Det fick bli Stephbrothers, Hannah med H och Ghost World. Jag har sett den första förr men den var så sjukt rolig så jag ser gärna om den.

jag mår bra. det är bra här.

holy sheeeeet

var med om en riktigt läskig grej idag, en bilolycka.

det hände på jobbet, jag och en tjej åkte bil till ett jobb vi skulle göra. sen när det var klart och vi skulle åka därifrån så backar hon rakt in i en stolpe, det smäller hur högt som helst och bakrutan exploderar så det bara sprutar glas. bilen vek sig som ett V typ, och jag hade inte hunnit ta på mig bilbältet än så jag slungades först framåt, sen bakåt och slog i huvudet i nackstödet. fyfan vad ont det gör nu alltså, det är bara och hoppas på att man inte fick några bestående men.

sen har jag varit telefonlös sen igårnatt då jag glömde den, klantig som jag är. så idag efter jobbet så åkte jag in till stan och träffade Jocke som hade min mobil i säkert förvar. det var ett special moment, jag är handikappad utan min mobil fan.


ikväll är jag barnvakt åt mina små änglar som sköter sig själva nu, buhu vad gammal dom (och jag) har blivit.
imorn är det månadsfinal på pokerklubben så då blir det jobb hela dagen, hela kvällen och hela natten. och massa dricks.

update later, you guys. <3

0608

nu snabbloggar och lite innan jag åker till jobbet, mitt älskade städjobb. not.

utekvällen var typ....bäst. och förfest hos stina var typ....bäst. och att vakna dagen efter och vara världens lyckligaste var typ....bäst.


allt var typ....bäst helt enkelt! tihihihih

I wanna take a ride on your disco stick

this beat is sick


ikväll blire böcks för hela pengen, med förfest hos stina "jungle fevah" berg, bilder kommer nog senare

RSS 2.0