is på rutan

imorse skrapade jag is på bilrutan. det är ganska kallt nu, som en bekant sa: varför är det frost mitt i hösten?


Jag har för övrigt 4897589 saker att göra den här veckan känns det som:
  • se 2 st charles chaplin filmer och skriva analys till de båda.
  • låna en skräckroman som har blivit film och sen se filmen, därefter skriva en fet analys till filmen.
  • filma och intervjua en centerpartist genom skolan.
  • skriva en uppsats om evita perón i synopsis-stil.
  • fixa nytt leg.
  • ta ut pengar till englandsresan och boka den innan fredag.
  • åka till gävle och vara där hela helgen.
  • fest på fredag för sergio 25 år! (leta present)
  • äta på restaurang på lördag, min systerdotter fyller år.
  • kalas på lördag.
  • plus mera och mera och mera.
det är ju mycket roliga saker på listan, som kalas och festen och åka till gävle, boka englandsresa osv. men det är ändock saker som måste göras omgående... jag får lite panik när jag har mycket att göra och nästan ingen tid.

spend it.










foto: stina berg

spökhistoria

Justde, jag sitter just nu och skriver en spökhistoria. Jag blev inspirerad av en spökbok jag lånade för någon dag sen. Vi får se hur det går.

jag känner mig jätteambitiös.

för att jag har ett liv.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jag skulle inte säga något, jag skulle döda honom och den äckliga brudjäveln. Sakta.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
ÄKTA! och Let´s doooo it.
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd?
Hur såg biljäveln ut, han/hon ska dö.
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ett visst från Erik.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Godnatt typ 489758937 gånger. Jag älskar min mamma <3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! osv.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Har du en hjärna?
8. Vad vill du höra mest av allt?
"Jag älskar dig!"
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Att det var en självklarhet, för min awesomeness var överväldigande.
10. Din romantiska replik?
Ska vi hångla?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
WTF?! dööööö

Åååh, onsdag sweet onsdag.

Jag och bruuuuudarna ska ut på Böcks på onsdag, men vart ska vi förfesta?

NEXT!

Just det, du har väl sett det underbara "Next!" på MTV? För dig som inte har sett det innebär Next att en hunk/brud i 20 årsåldern speed-dejtar med 5 st  andra hunkar/brudar, det går åt alla håll kille-tjej tjej-tjej kille-kille men tyvärr inte olika hudfärger. Så långt har inte Amerika kommit än. Tyvärr som sagt var.

När det kommer någon som den inte tycker om så skriker den "NEXT" med händerna kupade för maximal effekt. Underbart.



Mitt andra favoritMTVprogram är "The X-effect". Jag antar att du har sett det (för jag vet vart du bor annars...) men om du mot förmodan inte har sett det så kommer det en snabb genomgång här: Du får se din nuvarande pojk/flickvän hångla järnet med dennes ex pojk/flickvän på en flatscreen med den andres respektive ex. Humor! Sen efter en helg med gemensamma duschar och sova i samma säng så får exen veta att deras nuvarande respektive har sett allting och allt ställs på sin kant. OH MY GOD! Nu börjar det dra ihop sig. Exens partners får träffa varandra och fråga ut dom om deras helg. Sen måste dom välja vem dom ska fortsätta vara med. Sitt ex som de tillbringade en helg "helt ovetande om vem som såg på" eller deras nuvarande partner som fick sitta och titta på "helt medvetande". Mycket intressant ställningstagande där.


Nu väntar jag på Tila Tequila. Come here you.

jag beundrar...

Jag har tänkt på en ganska obetydlig sak ett tag. Nämligen folk som orkar se ut som det är g-fest varje skoldag. Vilken tid kliver ni upp för att hinna med er själv? Med att platta håret, tupera håret, spraya det med glansspray, puder och hela baletten. Jag är stum av förundran av er beslutsamhet att vara perfekt, varje dag. Ni kanske tror att jag är elak och ironisk men jag är faktiskt imponerad! Genuint imponerad.

Det jag ser varje dag på Broman är tjejer (för det mesta) som är ungefär lika sminkade som jag är när jag ska gå ut på krogen. Det är mycket intressant hur olika man kan bry sig om utseende, detta bekräftas när jag ser mig själv i spegeln. Jag orkar verkligen inte sminka mig varje dag, knappt NÅGON dag. Förr var jag en av dom där, dom som klev upp 894748 timmar för tidigt för att hinna med mig själv. Sen fick jag fetaste ögoninflammationen och kunde inte ha smink på 3 veckor. Det var min död, trodde jag.

Nu 2,5 år senare har jag lugnat ner mig betydligt i utseendefronten. Dels på grund av att jag är lat, dels på grund av att jag får mest komplimanger när jag INTE har smink. "Åh, du behöver ju inte ha smink, du är så mörk, vad orättvist blablabla" Det är verkligen jätteboostande för självförtroendet när man får komplimanger när man känner sig lite halvskabbig och ofixad. Det tackar jag vänner och pojkvän för. Och familj förstås.

Men helt seriöst, jag beundrar er som kliver upp tidigt och fixar er. Det är helt otroligt tycker jag att ni orkar, i min värld är en hel timmes extra sömn istället för att vara sminkad i skolan perfekt. Som sagt var, jag är imponerad av er som orkar vara fina varje dag! Det är alltid kul att se.

darn!

Jag sitter och har håltimme nu. Vad ovanligt, nej.



Jag filmade en del av mitt projektarbete igår i Studo B. Det var den första videon av tre som jag ska göra. Jag filmade Tove Larsson och jag måste säga att jag är mycket imponerad av hennes skådespelartalanger! Det blev 10 minuter film som ska reduceras till 2 minuter. Lite knivigt men hellre för mycket material än för lite. Då får man hålla på och fylla ut med massa mellanklipp. Jag är nöjd, jag ska redigera det lite idag med låten och finslipa lite på det. Vi får se hur det går.

Konstigt nog så är jag inte nervös för min projektredovisning för det känns som att det är det absolut sista jag kommer att göra i den här stan, sen drar jag till någon annan stad och pluggar eller jobbar eller vad som helst. Bara inte Hudik en sommar till, det kommer jag nog inte överleva psykiskt, måste bort. Så att göra projektredovisningen kommer bara att kännas som en fucking lättnad. Faktiskt.

Jag har ett låttips idag också förresten!
Apocalyptica - Fade to Black

grym låt!


ignorerad blogg..

pga sjukdom är min blogg numera ignorerad. jag tycker så otroligt synd om mig själv när jag är sjuk. det enda som får mig på bättre humör är en bra film och popcorn. men guess what, mitt ljudkort är paj så jag kan icke titta på film.

shall I kill myself now or later?

this state of emergency

Ska jag skriva ett djupt, seriöst inlägg eller ett roligt, ytligt inlägg?
jag bryr mig inte såå mycket längre faktiskt.


You don´t have to speak,
I feel.

ligger efter

omfg, jag ligger efter i uppdateringen!


jag var ut i onsdags med ewa, karin, justin och amanda på böcks. det var lite förfest först hos ewa, ölspel som jag inte ägde på osv osv. dagen efter så kände jag att aldrig mer dricka på en onsdag... jag måste gå till skolan för jag mådde för dåligt för att åka buss. </3

sen så var jag och erik på marknan igårkväll. jag köpte en reggaehood som jag misstänker att alla andra i hudik också har köpt men jag orkar inte bry mig om sånt. sen köpte jag en beatles t-shirt som det stod "a hard day´s night" på. sjukt snygg, jag köpte renkorv till mamma också. och spunnet socker. så jääävla gott. men inga karuseller, då hade sockervadden varit på min tröja nu det lovar jag....


idag är jag bara deg helt enkelt. no more, no less.

behst

Björk - Joga

bästa låten någonsin.

trojansk häst

jag har fått en trojansk häst i min dator, damn! är det någon som har tips om hur man får bort den?






jag saknar dig!

digitalt foto

nu sitter jag på första lektionen i digitalt foto! det ska bli spännande, det ska bli skönt att slippa framkallningsvätskorna...
inga mer fläckar på kläderna!!



oh, by the way betch. FUCK YOU! (det blir aldrig tråkigt...)

RSS 2.0