julklappar!

patti smith - pastime paradise är dagens låttips!


alla skriver vad dom fick i julklapp och eftersom att jag också vill göra det så...öh.... gör jag det nu.

  • Telefonkort 300:-
  • Kjol och t-shirt från monki  

  • Kjol från MQ
  • Klänning från H&M
  • Parfym och Lotion från Dolce Gabbana "Light Blue"
  • Vantar
  • Kalender med mitt namn på
  • Presentkort på Indiska 300:- (som är slut nu tihihi)
  • Trådlöst tangentbord och optisk mus
  • Halsduk från H&M

Jag fick mycket saker som jag behövde och några saker som

vad jag vill göra.

Jag har suttit och blivit inspirerad vad jag vill göra efter skolan. Jag har några exempel på vad som skulle vara golden för mig. Vad som skulle behövas för mig innan jag börjar plugga igen i Sverige och får ett liv efter det.

Exempel nummer 1:
Jag har blivit aupair i USA hos en stenrik, assnäll, snygg familj som har två supergulliga ungar som älskar mig. Jag tjänar typ 4000 i månaden och är ledig fredag, lördag, söndag. På veckorna skjutsar jag runt barnen som bara älskar när jag berättar om Sverige för dem! Och självklart har jag familjens superfeta jeep som jag, efter att jag lämnat barnen på skolan, cruisar runt i och träffar mina perfekta vänner och tar en fika i stadskärnan. Sen på eftermiddagen hämtar jag barnen igen, skjutsar hem dem, säger godnatt och hejdå. När jag är hemma i min feta lägenhet (som familjen betalar för) så lägger jag mig på soffan, chillar, målar tånaglarna. Kollar kanske lite på min storbildsteve. Och sen på kvällen ringer min bästa vän och vi pratar skit i timmar. Sen samma visa nästa dag hela veckan fram till helgen då jag åker till någons sommarstuga och går på årets fest, har the time of my life och sen åker jag tillbaka till min feta lägenhet på manhattan.

Exempel nummer 2:
Jag har köpt mig en feeet systemkamera som jag åker med till olika länder och fotar sevärdheter på total amatörnivå, men som kommer att vara med mig hela mitt liv. Jag åker och fotar landskapet i Skottland, New Zeeland, Milano, Paris, USA, Island, Tokyo osv osv. Massa länder ligger framför mig. Jag lever på en flygplats, jobbar lite här och där. Säljer mina foton, fotar på begäran och får feta cash för detta of course. Det jag har med mig är pengar, pass, leg, iPod, kamera och en kudde. Kläder köper jag i länderna jag åker till. Jag kommer hem på jularna, med massa nya erfarenheter. Såhär håller jag på i ett par år. Sen tar jag tag i mitt liv.

Exempel nummer 3:
Jag bosätter mig i San Fransisco och jobbar i en cool skivaffär där, jag har bara massa coola hippievänner som röker vattenpipa i värmen och som ser allting genom sepia. Det är som att flyttas 35 år tillbaka i tiden. Alla heter någonting speciellt och det diskusseras mycket politik. Jag känner mig hemma för första gången på länge. Jag delar en lägenhet med en annan tjej som blir min nära vän, vi delar på allting. Jag visar mina vänner saker, låtar och sånt från Sverige och dom tycker jag är jätteexotisk. På kvällarna går jag en långpromenad i det tysta, varma, disiga landskapet.

Så, mina vänner. Nu har jag blottat mig totalt, mina drömmar ligger här ovan för er att läsa. Jag hoppas att ni blir lika inspirerad och siktar lika högt som jag.

sista nationella någonsin!

det känns som att en milstolpe har nåtts med denna nyhet, att jag har gjort mitt absolut sista nationella test någonsin! det känns så jävla bra, nu är det snart klart liksom. sen börjar livet.


men vart ska man börja livet då?

RSS 2.0