mys med erik, ville och johanna

Igår så bowlade jag och Erik med Ville och Johanna. Jag och Johanna spöade lite killstjärt på det, förstås! Sen så käkade vi på Medelhavskällan, jag åt helstekt fläskfilé med kroketter och vitlökssmör. Inget speciellt (Typ det godaste jag någonsin har ätit bara). Erik bjöd mig, det var väl snällt? Jag har noll cash.

När vi var mätta och glada så åkte vi och köpte massa godis och dricka. Vi skulle ju spela Buzz hos Ville så vi bunkrade upp med götta. Jag vann förstås Buzz, hoohohohohaahahahahheheheheheh.

Vi kollade också på The Nun. Den var väl bra, bra handling och fett läskig. Men slutet var lite sådär. Se den!



Idag fyller min mamma år, så nu ska jag äta tårta och snart kommer Erik. Puss!

no turning back

The grabbing hands,
grab all they can.
All for themselves,
after all.

It´s a competitive world,
everything counts in large amounts.


Igår så var jag och Soma, Makda och några andra brudar ut och käkade på 49:an. Jag och Makda käkade förstås "Vilda Norrland", det var fläskfile och klyftpotatis med rödvinsås. Mumma! Dom andra tror jag käkade Oxfilé. Efter att vi hade ätit så gick jag, soma, makda och betiel ut på bockarna där det var crowded! Asmycket folk, sen dansade vi på "dansgolvet" där det var riot typ. Jag och Makda hade en bootyshake hela kvällen. Jag minns att jag skrek "THIS IS FOR AFRICAAAA!" vid något tillfälle, precis då kom det en kille och sa "Yes, for Africaaaaa!" Han var min bästa kompis i ungefär 5 minuter.


Idag så var jag och resten av de 700 avgångseleverna från Broman på Glada Hudik Teaterns uppsättning av Elvis. Mycket bra, jag kom på mig själv med att stampa takten automatiskt och fick en tår i ögat när vissa sjöng. Dansarna var också jätteduktiga! Jag skrattade ganska fett några gånger också, dom är helt underbara.

Hölick

Låttips: Depeche Mode - Everything Counts



Idag så var alla fotofilmklasser på den årliga Hölickträffen, sög bajsapa som vanligt. Vi kom dit med 37:an som gick 07:45. Japp 07:45 var det. När vi kom dit fick vi stå och vänta i 97 år på en minibuss som skulle ta oss till själva hölick. Det regnade förstås hela tiden. När bussen äntligen hade kommit och hämtat oss och vi kom fram så käkade vi lite frukost och satte oss ner och väntade ytterligare 97 år på att alla hade ätit klart så vi kunde sätta igång att skämma ut varandra.

Den första leken som ägde rum var det 2:orna som höll i. En kille och en tjej från varje lag skulle tävla, en av oss hade ögonbindel och den andra fick säkerhetsnålar fästa lite här och där på kläderna (bröst, fitta, stjärt ofc) och sen skulle den andra leta nålarna. Jag var med Robert, vi vann ganska fort.

Den andra leken var förstås mjöl, äpple, sockerbit. Den är en klassiker och går ut på att man ska trycka ner huvudet i en hink med vatten upp och ner, få tag på ett äpple med munnen som är helt fucking omöjligt. Sen, när man är blöt i hela fejset, ska man ner i en tallrik med mjöl och leta en sockerbit med munnen. Det slutar förstås med en deg i fejan som är omöjlig att få bort, jag har lite deg kvar i näsan fortfarande tror jag. Efter det, trodde ni det var klart där? nej nej, sen ska man snurra 15 varv med clownmjölansiktet och sen springa tillbaka på alla fyra så man ser helt helt helt efterbliven ut. Mina damer och herrar, detta är tortyr på högsta nivå.

Sen lekte vi lite också. 1:orna och 2:orna fick äta körv med tandkräm och kaviar. Folk spydde nästan, någon grät. Rätt åt dom. (bitterheten) Vi tvingade ihop dom kille och tjej också, så dom skulle smälla ballonger mellan sig vid skrevet. Så när dom stod och juckade bäst så dog vi lite av garv. Dom tyckte det var sååååå pinigt! tihihihihihihihi. Nej men seriöst så var det hela skitkul. Fast det regnade, då var det inte så kul. När man stod där helt dyngsur och hungrig, ville hem och dö så räckte Carro ut en hjälpande hand och skjutsade hem mig och Stina. SWEET!

Jaja, det var väl dagen i det hela, med lite utelämnande av tråkiga detaljer som att klädstrecket genomfördes förstås. Folk stod nästan nakna inför varandra, vackert! Jag hatar Hölick, men nu har vi gjort det för sista fucking gången! Jippie.

martin...



martin är som vanligt, skolan är igång, jag är pepp. allt känns bra.

jag har mitt projektarbete planerat också. nästan, ska liksom få ihop till en ide´skiss först. det känns som att jag har mycket att tänka på när det kommer till just det, projektarbete. vad hade/har ni för projektarbete?

första dagen i skolan...

..var kung, vi började kl 8 och slutade 8:45. I can live with that. Det var skitkul att träffa alla igen! Vi hade en astråkig samling i aluan som vanligt. Efter det fick man träffa klassen igen, upprop och sen fick man gå hem.


Jag cyklade ner på stan och höjde styret på cykeln, fikade på Dackås där jag läste min bok om Virginia Woolf, lånade om boken på bibblan, träffade morsan som skulle köpa hårfärg, gick med henne ett tag och sen åkte jag hem. Nu sitter jag och laddar hem den fjärde och femte filmen om Harry Potter, köng.


fred ut.

greetings

Nu sitter jag hos min bror och svägerska i uppsala och gottar mig. Vi var ut igår på Bullit, en rockbar som spelade asbra musik hela kvällen typ in flames och dire osv. Sen drog vi till O´connors där det var livemusik med en coversångare som sjöng lite lugna låtar. Dagen efter (idag) så gick vi till gravkullarna som uppsala är känt för, skitstora gräskullar där kungar och andra ligger begravda sen 2000 år tillbaka. Vi käkade frukost på en av kullarna, den man fick gå upp på och kollade i gamla kyrkan. Sen åkte vi bussen hem och gick på stan en sväng. Jag har köpt ett par blåa cheep monday och en over size vit skjorta + en jeansväst som jag kan ha till skjortan. Jag ska nog ha det på måndag när vi börjar skolan. (i can´t wait)

uppsala - wonderbal

Låttips: The Roots - The Seed
Den bästa låten det här halvåret.

imorn ska jag åka till uppsala och jag ska chilla sönt på ditvägen med iPod och Gameboy (ja, det är asgött)
jag hör av mig pussungar.

bokat!

en tur och returresa till Uppsala är fixad. åker på fredag, kommer hem på söndag.

skola på måndag. peppad som fan.

12 timmar

Jag har nu sovit 12 välbehövda timmar. Jag antar att alla ni som läser detta noterar.

emo

nu kommer ett emoinlägg, en liten förvarning bara.


Idag skulle min pappa fyllt år, han dog för 9 år sen. Fastän det är 9 år sen så river det i mig. Och kvällar som sånahär så tänker jag mer på det än vanligt. Jag har tänt ljus och skulle egentligen behöva ligga i armarna på min bästa vän eller pojkvän. Usch, varför bor ni inte en meter från min lägenhet så jag bara kan hoppa över när jag har tid?


Det är bland annat därför jag vill börja skolan, dels för att ha det gjort det sista jävla året och dels för att man träffar vännerna varje dag då, och jag behöver nog det. Jag är fett needie just nu (nästan jämt) och i skolan så skrattar man och träffar folk hela tiden.



maybe one day we can meet face to face,
in a place without time and space?

ge mig...

ge mig skolan, snälla skolan. så man får ett liv igen. det känns som att jag bara sitter. alltså, jag har ju gjort saker nu på sommarlovet. fester, vänner och åkt till lite släktingar och så men jag vill faktiskt ha ett liv nu. något att kliva upp för, plugga till, slita lite. nu är min hjärna bara dead weight.

dead fuckin´ weight.

Fest

Festen blev bra som fan, förutom på slutet med tårar, idioter och krossade glasflaskor. Men innan det så var den köng, jag och Erik klev upp på morgonen och hjälpte Stina att städa. Det tog typ 984789 timmar, även att jag skurade köksgolvet typ 4 gånger innan det gick att gå där utan att klibba fast. Det kommer väl kanske bilder senare.

Tack alla som var där!

1 år!

Jag har inte bloggat om att den 13/8 hade jag och Erik ett helt år tillsammans! Lägg märke till våra fina ettårsdrinkar.

Jag älskar dig,
soulmate.


lugnet före stormen

jag gillart, stina och jag sitter och lyssnar på lugnet före stormen nu. Sen blir partiiii för hela pengen.

Hemma

Nu är jag hemma från Gävle, kom igår med 21:27 tåget. Som Malin skulle sagt, fail. Jag har blandade känslor om att komma hem. När jag kommer hem får jag träffa mina bästa vänner och Erik, men när jag åker från Gävle så dör jag inombords en gnutta. Det kommer jag säkert glömma bort ikväll när jag och Stina har ferre i Tuna! Ohmygod, det kommer bli kul. Nu ska jag duscha bort lite skit.



Någon som har ett bra filmtips genre skräck?

i feel good, darararararara

Jag vill ha lördag right naaaaoooow! Då är det feeeest och jag är påååå. Förstår du vad jag menar?


För er som inte vet så är jag i Gävle i skrivande stund och det äger här. Jag älskar verkligen Gävle, det är absolut min stad. Jag hittar bättre här än i Hudik. Vilken är er favoritstad och varför?

jag vill ju nu!

Jag har planerat in en resa till Uppsala helgen innan jag börjar skolan, den 22:a alltså. Det kommer äga, jag ska hälsa på min bror och svägerska. Jag saknar dom asmycket. Och Uppsala är en fin stad, låg men fin. Och jag har ett favvofik där med en favvopaj, Storken någonting heter det. Kommer inte riktigt ihåg.
Varför är 10 dagar så långt?

Den här helgen kommer äga sönt.

to early to do anything

Hej, har jag sagt att jag är kvällsmänniska? Och att jag gillar att sova. A lot. Det är därför jag var ute och gick med en hund kl 07:59 imorse. Jag är nämligen hundvakt åt en jättefin Irländsk setter som heter Loke! Det är min systers hund, jag har hand om barnen också, det går bra. Vi ska åka på karate ikväll.


Jag hatar Corbin Bleu..

greetings from gävle

Just nu sitter jag i systers kök och är lite småhungrig. Jag har kommit fram till en skum jävla grej. Jag saknar faktiskt skolan lite grann. Inte läxor och sena dagar men att träffa alla klasskompisar igen och kanske få ett liv igen, just nu är det ganska blankt. Inte så pepp på projektarbetet eftersom att jag har ändrat mig igen om vad jag vill göra men det ska nog gå bra, jag tror jag har hittat rätt nu i alla fall. Det är inte så lätt, man har ju ingen aning om hur det kommer att kännas att stå därframme och prata inför 8945957782 personer om sitt arbete. Och jag är ensam, vilket jag vill för då är det lättare att framhäva sig själv och man jobbar i sin egen takt. Men nog skulle jag vilja ha någon med mig däruppe i talarstolen. Usch.


Jag har hittat en perfeeekt sida för internetshopping, den heter asos.com. Där finns allt! Skor, smycken, klänningar, underkläder, tröjor, koftor, linnen, osv osv osv. Och det är inte så jävla dyrt heller, sjukt snygga kläder!



fest!

http://www.youtube.com/watch?v=fPDl2g8Upvk&feature=user
http://www.youtube.com/watch?v=wCF3ywukQYA
http://www.youtube.com/watch?v=XcidD2HFK8M&feature=user

feeett roliga klipp med Kelly Spears.


Som jag sa, ikväll är det fest. Och jag är på. Enter The Core spelar och Armonia tror jag skulle spela.




05:30

05:30 säger jag bara... då ringde klockan imorse hos Erik. Han skulle jobba och skjutsa hem mig innan, så när jag (som har jobbat klart) kom hem gick jag och la mig, sov tills nu och finner att jag är ensam hemma. Skönt.

Tack för alla tips om England! Vi ska nog gå på Abbey Road och Hyde Park osv osv osv.


På söndag drar jag till Gävle och är med syrrans barn en vecka, så jag vet inte hur aktiv jag kommer att vara då på bloggen. Hang around and find out, bitch.

oi m8!

Ni kanske fattade av min inläggstitel att det kommer handla om England. För ikväll så ska jag och Erik åka och hälsa på familjen som vi ska bo hos när vi åker till England. Dom är inte här så länge till så det ska bli trevligt att lära känna varandra lite innan vi åker dit.

Är det någon som har något tips om vad som finns att se i England? Vi ska se Beatlesmuseét i alla fall, det är väl det enda som är bestämt.






Filmtips

Igår såg jag och Stina en skitbra skräckis som heter The Messengers, som jag tycker alla skräckfanatiker borde se! Ladda hem eller hyr the messengers. Den innehöll allt en bra skräckis ska, höga ljud och övernaturliga händelser. Vi skrek båda flera gånger, det är inte alltid som man verkligen skriker på en film men the messengers framkallade flera skrik. jag tror det kom lite bajs också.


FEST!

Ja, ni läste rätt människor som läser min braiga blogg. Det är fest hos Stina Berg för vi har båda fyllt 18 i juli så nu är det en kombinerad supar/18års fest den 16 augusti.

Om ni vill ha vägbeskrivning så kan ni skicka en kommentar med er msn eller mail så får ni mitt eller Stinas nummer.

FEST FEST FEST FEST FEST FEST FEST FEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helkväll med bästa vän

man behöver såna kvällar ibland (jämt) för att överleva. och för er som inte känner mig så är min bästa vän Stina Berg.


fall on me,
   fall on me again.
      I am your warrior,
          I am you warrior.
         

Bekymmer med stilen

The Knife - Lasagna
Dagens låttips, ofc.


Jag har funderat på vad jag har för stil, jag och min bästa vän brukar diskutera det ganska flitigt. Jag har en blandning av "estet" med svarta jeans och HMtröjor och linnen, mycket koftor and so on men vad skulle jag vilja ha för stil?

Exempel på vilka kändisstilar som är sjukt snygga enligt mig, inte i inbördes ordning:

Beyonce Knowles stil är lite hippie/streetsmart/kommersiell som är blandat på ett perfekt sätt.

Gwen Stefanis stil är mer åt det alternativa hållet och har lite mer 50tals influenser och samtidigt lite punkigt, när hon spelade in "what are you waiting for" hade hon en lite mer lolitainfluerad stil.



Nu kommer en avdelning HELT dedikerad till min stilguru DEBBIE HARRY! Sångerska i rockiga Blondie från mitten på 70talet. Här kommer några bilder på hennes absolut snyggaste kläder, hon hade ju inget fult på sig men ändå.

CALL ME

MARIA

HANGING ON THE TELEPHONE

X OFFENDER

HEART OF GLASS

PLATINUM BLONDE

DENIS

Sådär, nu var min hyllning till världens vackraste/snyggaste/sexigaste kvinna över. Vad har du för stil?



Gud, vad ambitiösa vi är!

Joru, nu ikväll så har jag och Erik gjort gräddkolor minsann. Det tog oss ett tag och en vända in till Coop men resultatet blev fantastiskt! Jag trodde det skulle vara mycket mer möda faktiskt. Recept kommer längre ner i inlägget.

Nu så ska jag och Erik se Saints and Soliders, en krigsfilm från 2003 tror jag. För övrigt gillar jag stora prisbelönta oscarsdramer eller ilande skräck men jag ser fram emot filmen.

Recept på gräddkolor!
Enyoy : )

Sista dagen på jobbet!

Pink Floyd - Breathe
The Who - I dont even know myself

Lite skön classic music såhär på eftermiddagen för att fira att mitt jobb som hemtjänstbiträde är över! Äntligen över...
Jag har jobbat i 3 veckor nu och det har gått bra, jag har lärt mig mycket och det är som man säger: erfarenhet bygger en människa. Jag trodde inte att det skulle gå så bra som det gjort ändå.

Jag har jobbat från 07:30 till 12:30 så det har ju inte varit slavdriveri direkt. Man har ju blivit van nu att kliva upp tidigt så man är förberedd inför skolan som börjar om 3 veckor. Jag vet inte om jag ska längta eller bäva inför skolstarten. Projektarbete och de nya ämnena vet jag väl inte om jag längtar till men jag längtar till att få ett liv igen. Nu är jag ju bara hemma eller så är jag på ICA och köper godis.



Nu hoppas jag på lite cashflow senare i augustimånad så jag och Erik kan åka till England på höstlovet! Vi har planerat att bo hos en familj som är vänner med Eriks familj vilket passar skitbra med boende och matpengar. Ryan Air är bra tror jag, men när jag snackar med folk som åkt Ryan så sa dom att dom trodde det var deras sista resa. Så jag blir fundersam, men det ska nog gå bra. England, here we come. Typ.

ett kvällstips från mig...

...på jävligt bra musik! Listen and relax.

Lady Gaga - Just Dance
En ny partylåt som jag föll för direkt, skön som fan. Perfekt låt om du har sköna moves.

Bran Van 3000 - Drinking in LA
Klassiker från 1997 som Moby häromdagen rekomenderade som en chill-out låt, bedöm själva.

RHCP - Suck My Kiss
En utav Red Hot Chili Peppers bästa låtar enligt mig, rockig och tung.

VETO - Cannibal
Nytt lovande indierockigt band som vann mitt hjärta med Cannibal. Varning för youtubevideon, det är inte riktiga videon.
Den har inte kommit ut än. VETO uppträdde förresten på Roskilde i år, det är ganska stort!

Xavier Rudd - Stargaze
Kille från Australien som spelar didgeridoo och slide guitars som gör att han får ett mycket speciellt sound, blandning mellan blues, country och reggae. Han låter ganska mycket som Bob Marley och har även spelat in No woman, No cry.
Lite kultfakta är att han slåss för mänskliga rättigheter och det kan man höra mer om i hans låt Land Rights.

MGMT - Kids
Ett relativt nytt electroindie band som har hitlåtar på MTV som Electric Feel och denna Kids. Mycket melodisk musik som är lättlyssnat och är bra att dansa till!


Hoppas ni checkar andra låtar med de här artisterna och att ni gillar det ni hör, tror jag ska göra en musikblogg kanske? vad tycker ni?

ny blogg

Ja, så var det gjort. En ny blogg är född till tonerna av Edith Piaf, mycket inspirerande måste jag säga. Jag känner mig betydligt mer engagerad nu än jag gjorde med min gamla blogg, kanske för att jag har ett betydligt snyggare namn på den nu. Det är en låt med Ceasars Palace förresten, checka den. Asbra låt, väcker mycket minnen.

Jag tror inte att jag kommer ha något ämne till min blogg som matblogg, sexblogg eller viktblogg. Jag kommer skriva det jag känner för, känslor, dikter, låttips, filmtips osv. kanske recept? vem vet, det enda jag vet är att jag känner mig glad över att jag fixat en ny blogg!

BEVAKA, annars jävlar.

thina har en ny blogg


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0